Yes! Er komt een vervolg van Dirty Dancing mét Baby

Media door Laura

I've... had... the time of my lifeee! Zelfs 33 jaar na de release van Dirty Dancing kunnen we geen genoeg krijgen van de iconische dansfilm. Geweldig nieuws voor iedereen die altijd heeft gedroomd van een tweede deel met Baby: die komt er binnenkort aan! 

Dirty Dancing 3

Een opfrisser nodig? De muzikale film speelt zich af in 1987 waarbij Frances (bijnaam Baby), die met haar ouders op vakantie is, verliefd wordt op haar dansleraar Johnny. Daar zijn paps en mams alles behalve blij mee, want niet alleen is Johnny veel ouder, ook is hij van de lagere klasse. De film werd een gigantisch succes en kreeg in 2004 een vervolg met dat zich afspeelt in Cuba.

Jennifer Grey (Baby) speelt niet alleen de hoofdrol in het vervolg op Dirty Dancing 1, maar is ook uitvoerend producent. Filmregisseur Jonathan Levine heeft bevestigd dat we een hoop romantiek kunnen verwachten. Zo belooft hij dat dit deel net zo romantisch en nostalgisch zal worden als het eerste. Lekker zwijmelen dus…

En Johnny?

Het is dus zeker dat Baby terugkeert, maar het plot blijft verder nog geheim. Het is dus nog niet bekend of het personage Johnny, gespeeld door Patrick Swayze, wordt vervangen. Patrick overleed op 14 september 2009 aan alvleesklierkanker.   

via GIPHY