Hahaha: Expeditie Robinson 2018 winnaar vlak na de finale: 'Wat ben ik lelijk geworden!'

Media door Roos

Het is voorbij, lieve Robinsonners. De winnaar van Expeditie Robinson 2018 is eindelijk bekend! Maar hoe gaat dat er eigenlijk als je Expeditie Robinson wint op een strand in de Filipijnen? Dat is wel even wat anders dan een uitverkochte Ziggodome.. Dennis besloot de kijker een kijkje achter de schermen te geven en postte deze video op zijn Instagram, waarop we de eerste reactie van boer Jan zien nadat hij de winnaar van Expeditie Robinson 2018 is geworden.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 minuten na de grote ontknoping van de finale van @expeditierobinson_rtl 2018. Zo mooi ❤️

A post shared by Dennis Weening (@dennisweeningofficial) on

Boer Jan is de winnaar

Ze staan nog bij te komen van het zware finaleduel als Dennis besluit een selfie video te maken van de drie finalisten. "Hoe voelt het?", vraagt hij aan winnaar Jan amper twee minuten nadat hij de felbegeerde titel heeft veroverd. Die kan het nog niet geloven en begint: "Ja super man, het is gewoon onge-onge-ongelofelijk." Dan valt hij even stil, omdat hij een glimp van zichzelf opvangt op het beeld. Waarop hij uitroept: "Jemig wat ben ik lelijk geworden! Wat een kop! Dit is toch niet te geloven, ik kom de douane niet eens door!" 

Ook Do en Greg verbazen zich over hun magere bekkies, waarna Dennis grapt dat ook hij afgevallen is. Expeditie Robinson 2018 wordt bezegeld met een kus van Nico en het moge duidelijk zijn: de sfeer zit er goed in. Er is vast een feestje gevierd die avond!

Nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is weer losgebarsten. Nieuwsgierig welke deelnemers dit seizoen meedoen en waar het nu is opgenomen? Check ons uitgebreide overzicht met alle informatie rondom Robinson 2021.

Lees ook: The Roast of Johnny de Mol: Dit waren onze favo momenten