Liefdesquotes: de grappigste, leukste en liefste op een rij

Relaties door Michelle Habets

Kriebels in je buik en telkens met je gedachten in de wolken. Ja, verliefd zijn is misschien wel het mooiste wat er is. Met je hoofd in de wolken wil je niets liever dan zoetsappige liefdesbrieven naar elkaar sturen, maar anno 2018 kan dat natuurlijk allemaal digitaal. Handig! Maar waar haal je mooie liefdesquotes vandaan?! Gewoon hier, want wij hebben de leukste, liefste en grappigste liefdesquotes voor je verzameld en op een rijtje gezet.

liefdesquotes

Lees ook: Video van slapende stelletjes: Herken jij de slaapstijl van jou en je lief?

Zoetsappige liefdesquotes

Ben je smoorverliefd, maar kun je de woorden niet goed vinden om het uit te drukken? Ga dan op de cheesy tour en stuur een paar zoetsappige liefdesquotes naar je lief. Gegarandeerd dat dit zijn of haar hartje sneller doet kloppen en jij een dikke pakkerd krijgt. Inspiratie nodig? Hieronder de meest zoetsappige liefdesquotes op een rijtje.

 

Een bericht gedeeld door Love Q (@thebestloveqz) op

 

Een bericht gedeeld door Love Q (@thebestloveqz) op

Grappige liefdesquotes

Zoetsappige liefdesquotes zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar ook als je geen fan bent van cheesy liefdesquotes zijn er talloos veel andere berichtjes die je kunt gebruiken. Zo hou je het met grappige liefdesquotes juist lekker luchtig. Ideaal als jij en je lief wel houden van een geintje. Inspiratie nodig? Check dan deze grappige liefdesquotes.

 

Een bericht gedeeld door Kinky Quotes (@kinky.quotes) op

 

Een bericht gedeeld door The best love quotes ~ (@relationship_crap101) op

Vriendschappelijke liefdesquotes 

Om liefdesquotes te sturen hoef je niet eens een relatie te hebben of hoteldebotel van iemand te zijn. Het kan ook gewoon naar je beste vriend of vriendin. Zij verdienen het immers als geen ander om in het zonnetje te worden gezet. Er is toch niets leuker dan een lief berichtje van je beste vriendin ontvangen? Hieronder de leukste vriendschappelijke liefdesquotes op een rij.

 

Een bericht dat is gedeeld door @ made_you_laugh24_7 op

 

Een bericht gedeeld door Pradipta Chandra (@the_amazing_little_girl) op

Eigen liefdesquotes

Wordt jouw lover niet warm of koud van deze kant-en-klare liefdesquotes? Misschien is het dan een leuk idee om dichterskunsten op de proef te stellen en je eigen liefdesquotes te schrijven. Door deze bijvoorbeeld te typen of op te schrijven, laat je het hart van je liefje gegarandeerd sneller kloppen.

Lees ook: Dit is waarom veel vrouwen hun BFF boven hun partner verkiezen