Lifestyle / Celebs
Celebs

Moet je zien: Het hilarische Instagram-account van Ed Sheerans bodyguard

Dat de roodharige zanger Ed Sheerans harten over de hele wereld weet te veroveren met zijn gouden stem wisten we al. Dat hij boordevol humor zit wisten we ook al. Maar wat we nog niet wisten is dat zijn bodyguard Kevin Myers minstens zo grappig is als zijn baas. En dat blijkt maar weer uit zijn Instagramaccount, waar hij het leven (in tegenstelling tot in het eggie) niet zo serieus hoeft te nemen.

Lees ook: Marc van der Linden vertelt het smerigste wc-verhaal ooit

251.000 volgers

Onder de naam @Securitykev heeft Ed’s bodyguard al 251.000 volgers weten te verzamelen die gieren om zijn grappen. Hij weet op een hilarische manier vast te leggen hoe het is om Ed’s bodyguard te zijn. Met name de captions zijn hilarisch. Vooral wanneer hij Ed ‘bae’ noemt en meermaals als verstandige echtgenoot slash waakhond optreedt.

'Always watching'

Onze favoriet is ‘when bae takes you shopping’, waarop we een verveelde Kevin zien staan wachten terwijl Ed druk handtekeningen uitdeelt. Als blikken konden doden… Op een welverdiende tweede plek komt de foto waarbij we Ed zien genieten van een broodje terwijl Kevin heimelijk uit het raam staart. De caption luidt: ‘I’m always watching, he’s always eating’. Duidelijke rolverdeling. Het leven van een bodyguard gaat duidelijk niet altijd over rozen.

 

When bae takes you shopping @Burberry

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

 

I’m always watching. He’s always eating. #whoateallthepies #imthedaddy

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

 

Always. Watching.

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

 

Quick photo shoot with bae #boyfriendsofinstagram #zakisfired #imthedaddy

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

Lees ook: Songfestival-winnares Conchita Wurst openhartig na chantage: 'Ik heb al jaren hiv'

Bron: Flair

Beeld: Brunopress