Deze twee Temptation-verleidsters doen mee met 'Een nacht met mijn ex'

Media door Laura

Nog een paar weken en dan is het Temptation Island-avontuur weer te einde. Kun je geen genoeg krijgen van alle love-drama? Dan bof jij even, want dinsdag start het nieuwe programma 'Een nacht met mijn ex'. Deze realityshow belooft nóg dramatischer dan Temptation te worden. Hoera! En dat is niet het enige: er doen zelfs een paar oude bekenden mee!

een nacht met mijn ex

Lees ook: Yes! Er komt een nieuw programma met de Temptation Island-verleiders

Doen ze het of doen ze het niet?

In Een nacht met mijn ex worden ex-koppels 24 uur lang in een appartement opgesloten. Eén van de twee wil de relatie nieuw leven inblazen. Oude ruzies en problemen worden opgerakeld en hopelijk opgelost. Dat belooft heel wat tranen, maar ook mooie verhalen. De vraag is dan ook: komen ze weer bij elkaar aan het einde van de nacht?

Hé, jou ken ik!

Verleidster Ashley uit het vorige seizoen van Temptation Island is één van de deelnemers, dat bevestigde ze via haar Instagram-account. Ook verleidster Natasja, die het in het vorige seizoen gezellig had met Jefferson, doet mee met een ex. In welke aflevering ze verschijnen is niet duidelijk.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering maken we kennis met Luciano en Marissa. Na twee jaar hebben ze een punt achter hun relatie gezet nadat hij geld van haar rekening had gestolen. De andere twee koppels Shay en Julian en Marvin en Tessa doen mee met het programma, omdat ze weer bij elkaar willen komen in verband met hun kinderen. 

Bekijk de eerste videobeelden hier. Een nacht met mijn ex wordt dinsdag 17 april om 20.25 op NPO3 uitgezonden.

Lees ook: Temptation Island-fan? Deze series ga je ook geweldig vinden

Beeld: RTL