Lifestyle / Media
Media

Temptations Jeremy rende 's nachts over het strand op zoek naar het vrouwenresort

Reageer 0

We kennen Jeremy allemaal als de trouwe labrador die zich afzondert zodra het hem heet onder de voeten wordt. Vele verleidsters deden al verwoede pogingen om de bezette man te verleiden, maar die waren allemaal tevergeefs. Hij wilde alleen maar zijn Vanessa. En die drang nam wel hele ernstige vormen aan...

Lees ook: Shock: Temptations Chloe deed het óók met Joshua op het eiland

Hartjes emoticon

Sommige mannen gaan vreemd als ze dronken zijn - ahum Tim, ahum Kevin - en sommige mannen worden juist poeslief en aanhankelijk. De aanvoerder van die laatste categorie is onze eigen Jeremy, die als hij een emoticon zou zijn permanent hartjes in z'n ogen zou hebben. Hoe rijkelijker de drank vloeit, des te meer groeit zijn onbedwingbare liefde voor Vanessa.

Verkeerde kant op gerend

Onbedwingbaar inderdaad, want gisteren verklaarde Jeremy bij Temptation Talk dat hij soms niet meer wist waar hij het moest zoeken. Hij is zelfs een keer op zoek gegaan naar het vrouwenresort. Jeremy: "Ik ben een keer midden in de nacht wel een uur weggeweest, rennen rennen rennen rennen. Uiteindelijk hoorde ik dat ik de verkeerde kant op was gerend." Als dat geen ware liefde is!

Lees ook: Is dit het bewijs dat ook Vanessa en Jeremy uit elkaar zijn na Temptation Island?

via GIPHY

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen