Lifestyle / Media
Media

Deze nieuwe serie belooft de opvolger van Penoza te worden

Reageer 0

Was de zondagavond bij jou ook altijd vaste prik voor de spannendste Nederlandse serie ooit? We hebben het natuurlijk over Penoza. Helaas was het afgelopen seizoen de laatste en het duurt nog eeuwen tot de Penoza-speelfilm uitkomt. Maar niet getreurd, we hebben goed nieuws...

penoza nieuwe serie ik weet wie je bent

Lees ook: Deze nieuwe thrillerserie wordt jouw volgende Netflix-verslaving

Van topadvocaat tot hoofdverdachte

Liefhebbers van drama/misdaadseries kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Nederlandse serie 'Ik weet wie je bent'. Het verhaal draait om strafrechtadvocaat Daniel Elias. Samen met zijn vriend Gabor runt hij een prestigieus advocatenkantoor. Hij is getrouwd met Alize, die in het dagelijks leven rechter is. Op een dag krijgt Daniël een auto-ongeluk en vanaf dat moment begint de ellende. Hij kan zich niks van het ongeluk herinneren en in de auto vindt de politie bloedsporen en de telefoon van Daniëls nichtje, die dezelfde nacht spoorloos is verdwenen. Dat maakt de advocaat direct hoofdverdachte in de verdwijningszaak en moet er alles aan doen om zijn onschuld te bewijzen. Klinkt goed, toch?!

Geweldige cast

Niemand minder dan Daan Schuurmans speelt deze hoofdrol. Andere rollen worden vertolkt door Ariane Schluter (Lucia de B.), Sophie van Winden (Overspel), Gaite Jansen (De 12 van Oldenheim), Jaap Spijkers (Moordvrouw), Alex Hendrickx (Petticoat), Ali Ben Horsting (Moordvrouw) en Melody Klaver (Brasserie Valentijn).

'Ik weet wie je bent' wordt binnenkort uitgezonden op de zondagavond op NPO3, om dezelfde tijd als Penoza te zien was. Dat belooft heel wat!

De exacte releasedatum is nog niet bekend. Wij wachten in ieder geval alvast op puntje van onze stoel op de eerste beelden!

Lees ook: Deze vrouw is de stem achter het 'Temptatioooon'-intro

Beeld: KRO NCRV

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen