H&M komt met gerecyclede trouwjurk voor nog geen 300 euro

Mode & trends door Michelle Habets

In de missie naar duurzame kleding is H&M nog een stapje verder gegaan. Ze komen nu met een trouwjurk gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ideaal als je dit seizoen wilt trouwen en een groot hart hebt voor de natuur. Nog een pluspuntje: de jurk kost nog geen 300 euro. Score!

trouwjurk H&M

Lees ook: Dit zijn de populairste plekken om te trouwen in het buitenland

Trouwjurk van visnetten

Bij gerecyclede kleding denkt je al snel aan een simpel katoenen T-shirt. H&M bewijst dat het ook anders kan! De nieuwe Conscious Exclusive collectie bevat een prachtige trouwjurk, gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede nylonvezel van visnetten. Yes, dat lees je goed!

Zachte prijs

Een trouwjurk van 299 euro? Je zou denken dat je voor dat geld hem zelf aan elkaar moet naaien. Zoals de winkelketen al vaak heeft bewezen, hoef je voor een mooie outfit geen honderden euro’s over de toonbank te kieperen. Ook op de dag dat jij en je partner elkaar het ja-woord geven, is dit volgens H&M overbodig. De jurk kost €299, dit is eenderde van de prijs voor een gemiddelde trouwjurk. Ideaal als je wat geld wilt overhouden voor jullie honeymoon!

Vanaf 19 april is de Conscious Exclusive collectie verkrijgbaar in de winkels en online.

trouwjurk H&M

Lees ook: Wie durft? Dit wordt de nieuwe trouwjurktrend voor 2018