Hoera! Temptation Island krijgt een extra seizoen maar er is één grote verandering

Media door Laura

Elke donderdag maakt de dramakoningin in ons een sprongetje. Donderdag betekent namelijk Temptation Island-avond. Momenteel zitten we op de helft van het seizoen, maar vrees niet... vanochtend is bekend gemaakt dat er een EXTRA seizoen van Temptation Island zal verschijnen. En nog sneller dan je durft te dromen.

temptation island extra seizoen

Lees ook: Dit nieuwe tv-programma belooft nóg dramatischer dan Temptation Island te worden

Geen VIPS

Zoals je misschien wel wist, waren er plannen bij RTL voor Temptation Island VIPS. De opnames zouden in april beginnen en het schijnt dat Peter Jan Rens en zijn liefje Virginia de uitdaging wel aan wilden gaan. Maar dat feestje gaat helaas niet door. Er zijn namelijk te weinig aanmeldingen. Heel jammer, maar niet zo verrassend natuurlijk. 

Niet op RTL5 te zien

Gelukkig gaan de opnames in april wel gewoon door, maar dan met onbekende Nederlanders en Vlamingen. Maar het zal geen Temptation zijn zoals je dat gewend bent. De afleveringen zullen namelijk exclusief bij Videoland te zien zijn. Waarom? "Als je verslaafd bent aan zo’n programma, dan is de kans groot dat je lid wordt enkel om dat programma te kunnen zien. En die abonnementsgelden zullen in de toekomst veel interessanter zijn voor RTL dan de reclamegelden”, legt mediadeskundige Ruud Hendriks uit aan Shownieuws. 

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen te zien is. Als we uitgaan van de productietijd van het huidige seizoen, zal het ongeveer twee maanden na de opnames zijn. We kunnen in ieder geval haast niet wachten!

Lees ook: Wut? Temptation verleider Andrea heeft ook seks gehad met een verleidster