Shock: ‘Er gaat een sekstape rond van Kevin uit Temptation Island’

Media door Roos

Alsof Temptation Island nog niet voor genoeg oproer en shocking moments zorgt (wie heeft aflevering 8 al gezien?!), vallen we van de ene in de andere verbazing als het om het privéleven van de deelnemers gaat. Nu gaat het gerucht dat er een sekstape rond gaat van deelnemer Kevin. En het is niet met Chloë...

Kevin en Shelly

Dat schrijft de website Tagmag. Het afgelopen weekend waren hij en Shelly, die we nog kennen van Ex On The Beach Double Dutch, in de Overpoort in Gent voor een fotoshoot. Het gerucht gaat dat zij die nacht samen de bloemetjes buiten hebben gezet en Kevin de hele vrijpartij heeft gefilmd. Die beelden schijnen nu rond te gaan. 

Nog geen reactie

Verdere informatie is nog niet beschikbaar en zowel Kevin als Shelly hebben zelf nog niet gereageerd op het gerucht. Tagmag schrijft wel dat een anonieme bron heeft verklaard dat Shelly bang is dat Kevins ex Megan uit is op wraak en samen met verleidster Yana de beelden expres verspreidt.  Of dit echt waar is of slechts een roddel, dat moet nog blijken. Zodra er meer informatie beschikbaar is, geven we een update.

UPDATE: Megan verspreidt de sekstape

Shelly heeft aan ons het bestaan van de seksvideo's bevestigd, deze heeft Kevin zonder haar weten gemaakt tijdens hun nacht in het hotel. "Kevin moet de video's blijkbaar naar zijn vrienden in een groepchat hebben gestuurd, maar dit weet ik niet zeker." Volgens haar zijn het Megan en haar vriendinnen die de video verspreiden. "Ik ben eerder boos op de vriendinnen van Megan die alles doorsturen dan op Kevin zelf. Hij liet hun vandaag nog duidelijk weten te stoppen, maar het is al te laat."

Of Kevin op het moment van de vrijpartij nog een relatie had met Temptation-verleidster Chloë? "Ja, ik denk dat ze nog steeds een relatie hebben." We zijn benieuwd voor hoe lang nog...

Lees ook: Love is in the air: Kevin van Temptation Island plaatst foto met zijn nieuwe vriendin

Bron: Tagmag

Beeld: RTL