My oh my: Iedereen maakt kans om bij de royal wedding aanwezig te zijn

Celebs door Roos

De royal wedding van Prins Harry en Megan Markle is nu al de grootste happening van het jaar. Dagelijks stromen er nieuwtjes en updates binnen over de bruiloft en we kunnen niet wachten om Megan in een witte jurk zwierend naar het altaar te zien lopen. En nu is er goed nieuws: iedereen maakt kans om bij de grote dag aanwezig te zijn!

2640 Britten uit het hele land

Oké, niet echt iedereen iedereen. Maar wel elke inwoner van het Verenigd Koninkrijk. Er mogen maar liefst 2640 Britten aanwezig zijn bij de bijzondere dag. De gasten worden uitgenodigd op Windsor Castle en mogen de aankomst van het koppel bij de kerk aanschouwen. 1200 mensen vanuit alle hoeken van het land maken kans om aanwezig te zijn bij het huwelijk, van alle verschillende leeftijden en achtergronden. Ook wordt gekeken naar de inzet die mensen tonen binnen bepaalde gemeenschappen. 

Lees ook: Oh dear! Meghan Markle breekt een koninklijke regel

Goede doelen en werknemers

Verder worden er 200 mensen uitgenodigd die zich inzetten voor de goede doelen waar Harry en Meghan mee samenwerken en waar Harry beschermheer voor is. Daarnaast zijn 100 leerlingen van twee lokale scholen in de buurt van Windsor Castle ook welkom. Ook de 610 leden van de Windsor Castle gemeenschap worden uitgenodigd, waaronder de bewoners van Windsor Castle en de leden van de St George's Chapel. Verder zijn alle 530 werknemers van de paleizen en landgoederen welkom bij de royal wedding.

Dus nu rest je nog maar één ding: razendsnel naar Engeland emigreren!

Lees ook: De Spice Girls gaan optreden tijdens de Royal Wedding