Dit zijn de 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation Island 2018

Media door Roos

Wie heeft er gisteren weer gekeken? Ook bij Temptation is de befaamde Expeditie Robinson zin ‘het spel wordt flink gespeeld’ best wel toepasselijk. Niet alleen de verleiders en verleidsters halen alles uit de kast om de stellen te verleiden, maar ook de bezette deelnemers spelen flink wat spelletjes.. Dit is onze top 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation 2018.

1. Kevin

Kevin spant de kroon als het aankomt op hypocrisie. De beste man is niet één, maar wel twintig keer vreemdgegaan in één jaar tijd en verwacht van zijn vriendin dat zij dit na Temptation allemaal achter zich kan laten. Als hij ziet dat het voor Megan de druppel is geweest, begrijpt hij niét waar haar gedrag vandaan komt en is het dan ook direct klaar voor hem. Als dit haar ware aard is, wat is de zijne dan?

2. Mezdi

Ook Mezdi kan er wat van. Waar zijn vriendin Daniëlle op ruim een kilometer spanwijdte uit de buurt van elk mannelijk schoon moet blijven, duikt Mezdi in het holst van de nacht de zee in met jan en alleman om ‘te praten’. Ook wanneer hij ziet dat zijn vriendin huilend van verdriet in haar bed ligt, kan hij zich niet heugen wat hij fout gedaan kan hebben. Zou het misschien komen door het knuffelen, plagen, stoeien of ’s nachts zwemmen in de zee met topless vrouwen zijn? Om maar wat te noemen, hoor.

Lees ook: 6 x Waarom Tim de mist in zal gaan - Temptation Island

3. Tim

90% van wat Tim uitkraamt gaat over zijn Deborah Leemans. We hebben alles voorbij zien komen: tranen, foto’s, groene zwembroeken… Maar Tim, tip van de redactie: als je zo graag ‘huisje, tuintje, kindje’ wilt met de vrouw van je dromen, dan kun je beter niet op de foto met twee blondines en een tiet in elke hand. Zo staat hij namelijk op een instagramfoto die hij recentelijk postte, maar vervolgens ook weer verwijderde. Wat zit hierachter?

4. Gino

Opvallend dat bijna alle bezette mannen in dit rijtje staan? Ook de verleiders kunnen er wat van. We doen niet aan spoilen, maar een tipje van de sluier is natuurlijk nooit weg. De lieve verleider Gino die meer weg heeft van een labrador dan een sluwe vos, laat een andere kant van zichzelf zien in aflevering 7… Snel kijken dus! Je kunt de volgende aflevering al vooruit checken via deze link.

Beeld: RTL

Lees ook: Eindelijk antwoord: Krijgen Temptation verleiders extra betaald als ze iemand in bed krijgen?