Lifestyle / Celebs
Celebs

Gordon: 'Ik deed op 18-jarige leeftijd een zelfmoordpoging'

Je kent Gordon natuurlijk als de gierende presentator en eeuwige lolbroek, maar er is blijkbaar nog veel wat we niet van hem wisten. In de biografie van Gordon, die woensdag uitkomt, doet hij een schokkend boekje open over zijn eigen leven en andere BN'ers.

gordon boek zelfmoordpoging 

Lees ook: Oh no: Gordon alsnog voor de rechter gesleept door ex-lover

Zelfmoordpoging

In het boek staat onder andere dat Gordon op 18-jarige leeftijd heeft geprobeerd om zichzelf van het leven te beroven. Dat deed hij, onder andere, omdat hij zich niet geaccepteerd voelde door zijn ouders. Nadat Gordon uit de kast kwam tegen zijn familie zei zijn moeder: "Als ik dit had geweten, had ik vroeger een kussen op je hoofd gedrukt." Volgens Gordon was zijn moeder labiel en hij heeft haar vergeven.

Misbruik

Ook blijkt uit het boek dat hij op jonge leeftijd is misbruikt. Hij vermoedt dat zijn broers en zussen hetzelfde is overkomen. "Ik heb die mensen of diegene vergeven", zegt Gordon over het misbruik.

Gordon klapt ook uit de school over de entertainmentindustrie. Het boek bevat ook anekdotes over onder andere liedjesschrijver John Ewbank, John de Mol, Marc van der Linden, Winston Gerschtanowitz en Gerard Joling. Hij heeft de 'betrokkenen' van te voren ingelicht over wat hij zich zeggen in het boek. Geer vond alles prima: "Oh, heerlijk schat, al die publiciteit."

Lees ook: Foto: Gordon beschuldigd van photoshoppen afgetraind bovenlijf

Beeld: Brunopress