Oei: Megan en Joshua deden het onveilig - Temptation Island

Media door Roos

Dat het er gisteravond vurig aan toe ging bij Temptation Island is vast niemand ontgaan. Megan had slechte beelden van haar vriend Kevin gezien en was het beu: ze liet alle remmen los en belandde in bed met verleider Joshua. Niet alleen hadden ze seks, maar het was ook nog eens onveilig... 

Beeld: RTL

Condooms te klein

De spanning tussen Megan en Joshua bouwde al langere tijd op en de twee konden het goed met elkaar vinden. Het duurde dan ook niet lang voordat Megan zich niet meer kon inhouden en, jawel, seks met hem had. Inmiddels heeft ze in het programma van Goedele Liekens 'Goedele On Top' verklaard dat ze het onveilig hebben gedaan. Ondanks de doosjes condooms die het productieteam zorgvuldig aan alle deelnemers had uitgedeeld. De reden? De condooms waren simpelweg te klein. Wat een man, die Joshua. De dag na het avontuurtje tussen de lakens heeft het productieteam van Temptation voor grotere condooms gezorgd. 

Vaker vreemdgegaan

Dat voor Megan de maat vol was met Kevin was niet zo vreemd. Tijdens het programma was haar bekend dat hij in het jaar dat zij samen waren, al vijf keer vreemd was gegaan. Inmiddels heeft Megan op de bank bij Goedele  verklaard dat dit achteraf nog vaker bleek te zijn, namelijk zo'n tien (!) keer. Waaronder een keer tijdens hun vakantie op Malta. Niet fraai, Kevin..

Lees ook: Waarom we stiekem allemaal een girlcrush hebben op Temptation verleidster Zwanetta