Waarom we stiekem allemaal een girlcrush hebben op Temptation verleidster Zwanetta

Media door Roos

Verleidelijke blauwe ogen, een enorme krullenbos, wulpse dancemoves en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Zwanetta lijkt niet alleen de droom van iedere man, maar ook menig vrouwelijke kijker lijkt in de ban van haar verleidingen. De professionele danseres en verkoopster van beroep is pas twintig jaar en het lijkt erop dat we na slechts vier afleveringen al kunnen spreken van een flinke girlcrush. En dit is waarom.

1. We mogen haar Zwaantje noemen

Need we say more?

 

2. Ze windt de mannen in één klap om haar vinger

Waar Laetitia er eeuwig over lijkt te doen om Mezdi los te weken van zijn vriendin, is één verleidelijk dansje genoeg om Mezdi van zijn microfoontje te ontdoen en samen een duik te nemen in de nachtelijke zee, ver van de camera’s verwijderd…

Lees ook: Verleidsters Zwanetta en Maxime nemen matchende tattoos

 

3. Ze gaat topless en houdt het classy

Naast Zwaantje kunnen we haar ook Zwatetta noemen, sinds ze blakend van zelfvertrouwen haar bikini bovenstukje uitwierp en topless de zee in huppelde. Een betoverde Mezdi in haar kielzog. Zelf ontkent ze overigens topless geweest te zijn. Via insta-stories liet ze weten: ‘Even om iets duidelijk te maken: het duikje in de zee met Mezdi, daar heb ik een gele bralette aan als je je ogen goed open doet’, aldus Zwanetta. Waar of niet, wij smullen ervan.

 

4. Ze kan geweldig goed dansen

Als Zwanetta niet op een Thais strand bezette mannen aan het verleiden is, komt ze goed aan de bak als professioneel danseres. En dat is wel te zien tijdens Temptation.

De 20 jarige schone heeft al een flinke klus op haar naam staan, namelijk de clip Vroom van Famke Louise. Wie weet waar we haar nog meer zullen zien.  

 

Watch the new clip van @famkelouise_ ft Bokoesam - vroom 🔥🔥🔥 #vroom

A post shared by Zwanetta Fox Meyer (@zwanettameyer) on

 

5. Donkere krullen en blauwe ogen

Met die donkere krullen en blauwe ogen lijkt ze op het eerste oog een echte exotische schone. Feit is echter dat de donkere krullenbos niet haar echte haar is, maar een pruik. Eigenlijk heeft ze blond haar, maar ze vindt het leuk om regelmatig van kapsel te veranderen. Nu heeft ze bijvoorbeeld lange roze vlechtjes. Aan lef ontbreekt het haar in ieder geval niet.

 

Its almost valentinesday 💕 #sunnyday braids by @shannoa_

A post shared by Zwanetta Fox Meyer (@zwanettameyer) on

 

Lees ook: OMG! Deze verleidster moet Temptation Island vroegtijdig verlaten