Uitgetinderd? Op deze website vind je wél je nieuwe liefde

Relaties door Laura

Veel vrijgezellen zijn vaak opgelucht als Valentijnsdag weer achter de rug is. Door al die hand-in-handlopende stelletjes, publiekelijke liefdesverklaringen en bossen rozen in je Instagram-feed, wordt jouw singleschap extra benadrukt. Heb je Tinder allang uitgespeeld en wil je niets liever dan een nieuwe liefde vinden? Dan weten we waar je moet zijn, namelijk op Happy Pancake.

Uit Zweden

HappyPancake is de nieuwe datingservice die het helemaal moet gaan worden. Na een megasucces in thuisland Zweden, is de datingsite van plan de harten van Nederlandse singles te veroveren. 

Geen vleeskeuring

Vind je het zo vervelend dat Tinder net een vleeskeuring is en niet focust om persoonlijkheid en gedeelde interesses? Bij HappyPancake zijn er veel meer filteropties waar je minder lang hoeft te zoeken naar potentieel boyfriend material. Maar wees gerust, je zit niet uren achter je computer een profiel op te stellen. Het bedrijf gelooft in 'daten zonder toeters en bellen'. Bovendien is aanmelden helemaal gratis, want: love don't cost a thing...

HappyPancake is beschikbaar op desktop, als mobiele website en als app voor Android- en Apple-telefoons.

Dus ben je naar links vegen ook zo beu? Aanmelden doe je hier.

Lees ook: Single? Als je deze boeken leest, lijk je aantrekkelijker