Zijn de Temptation verleiders dit jaar gecast op zachtaardigheid?

Media door Roos

Een hele geile goedemorgen Temptation-lovers! Wie gisteren heeft gekeken is de emmer is die langzaam voldruppelt vast niet ontgaan… maar wanneer zal die overstromen? Dat duurt vast niet lang meer. Maar ligt het aan ons, of zijn de mannelijke verleiders dit jaar allemaal wel héél lief en geduldig?

Beeld: RTL

Verleidsters twerken en verleiders luisteren

Het lijkt wel alsof zowel de mannelijke als vrouwelijke verleiders dit jaar een briefing hebben gehad van een psycholoog hoe ze de bezette lui het beste om hun vingers kunnen winden, want de tactieken spatten van het scherm. Waar de verleidsters vooral sexy op de bar twerken en in weinig verhullende bikini’s ronddartelen, gooien de mannelijke verleiders het over een andere boeg. Want ligt het aan ons, of zijn het dit jaar allemaal zacht gekookte eieren? 

Vorig jaar hadden we vooral kleerkasten als Alex die zo snel mogelijk met iemand de koffer in doken. Dit jaar lijkt dat verre van het geval. Ze bieden de bezette dames een luisterend oor en schouder om op te huilen. Is het echt, of allemaal tactiek? Het werkt in ieder geval als een tierelier, want de ene na de andere dame zwicht voor de verleiders. We zitten pas op dag 4 en de vrouwen kiezen massaal een date uit op een goede gesprekspartner of luisterend oor. Dat is spelen met vuur, als je het ons vraagt… Wat van praten komt, precies, vreemdgaan. In Temptation-taal dan.  

Lees ook: Is Temptations Pommeline gevallen voor ‘kleurplaat’ Fabrizio?

Beeld: Giphy

Waarheid of tactiek?

Joshua zweert maar één doel voor ogen te hebben en dat is Megan aan haar verstand peuteren dat haar vriendje haar niet verdient (is ook zo, want vijf keer vreemdgaan is oei). Maar Joshua, is that really all?

Ook Gino laat Deborah oneindig doorzagen over hoe erg ze haar Tim mist. Waar haalt ‘ie het geduld vandaan? Verleider Fabrizio tilt het even next level en lijkt na vier dagen al zo dolverliefd op Daniëlle, dat hij zich zelfs even terugtrekt op zijn kamer om ‘even uit te blazen, want teveel emoties’. 

Kortom, waar vorig jaar de enige softie in het kamp de zwoele Ken was, lijkt het erop dat alle mannen dit jaar een hartje van goud hebben. Of zal hun dark side nog wel naar boven komen? De tijd zal het leren…

Lees ook: Huh? Staat het huis van Temptations Tim en Deborah toch niet te koop?