Lifestyle
Lifestyle

Dit is waarom je juist wel moet plassen onder de douche

Reageer 0

Plassen onder de douche, voor de een dagelijkse koek en voor de ander een grote gruwel. Je plast namelijk over jezelf heen, terwijl je juist schoon wilt worden. Logisch dat veel mensen het vies vinden, maar er zijn toch redenen om het juist wél te doen. Misschien haalt dit je over om het voortaan lekker te laten lopen terwijl je jezelf staat te poetsen. 

Lees ook: Simone: 'Ik heb drie jaar lang mijn nagels niet geknipt'

  1. Goed voor het milieu

Normaal gesproken plas je altijd op je toilet (no shit) en dan moet je doorspoelen. Dit kost natuurlijk alleen maar water. Bekijk het eens zo: door het onder de douche te laten lopen, scheelt het je een keer doortrekken en ben je goed bezig voor het milieu.

  1. Goed voor je huid

Heb je veel uitslag of eczeem? Misschien klinkt deze tip dan wel bekend in de oren, maar urine werkt goed hiertegen. Er zit namelijk een stofje in je urine dat ook wordt gebruikt in crèmes voor je huid. Het is dus zeker het proberen waard als je veel last hebt van uitslag.

  1. Infecties

Een horror om te hebben: voetinfecties. Ook hiertegen helpt urine, want het zorgt ervoor dat je huid beter vocht opneemt. Vervolgens wordt je huid weker en de schilfers zullen loslaten.

via GIPHY

  1.  Desinfecterend

Ten slotte helpt urine om je wondjes schoon te maken. Bij een grote wond helpt dit niet, maar bij kleine wondjes ontspant het weefsel. Hierdoor geneest het sneller. 

  1. Goed voor je seksleven

Nee, je hoeft niet samen te squatten in de douche, maar plassen onder de douche is wel echt goed voor je seksleven. Mits je er even een squat bij maakt. Door het squatten onder de douche worden je bekkenbodemspieren sterker. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je pijnlozer seks kunt hebben en ook intensere orgasmes krijgt. 

Volgende keer hoef je het dus niet op te houden en kun je het lekker laten lopen onder de douche, want het is hartstikke goed!

via GIPHY

Lees ook: 13 x Deze vage emoji's heb je altijd verkeerd gebruikt

SaveSave

SaveSave

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen