De Bachelor: Robbert en winnares hebben maandenlang stiekem gedatet

Media door Roos

Gisteravond was de finale van De Bachelor, waarin de felbegeerde vrijgezel Robbert zijn droomvrouw mocht kiezen uit de twee overgebleven dames Naddja en Melanie. Tot onze opwinding, aangezien wij dit al hadden voorspeld, trok Naddja aan het langste eind. Zij mag zichzelf winnares van De Bachelor én Robberts hartje noemen. 

Beeld: Net5

Eindelijk van de daken schreeuwen

Na hun liefde voor elkaar maanden geheim gehouden te hebben, mogen de twee nu dan eindelijk als tortelduifjes over straat. De finale werd namelijk begin oktober in Athene opgenomen en gisteravond pas uitgezonden. Naddja vertelt aan De Telegraaf: "We kwamen op een donderdag terug in Nederland, zaterdag heb ik hem weer gezien. Dat was heel spannend, ik dacht: is het nog steeds zoals het daar was? Toen ik hem zag had ik weer hetzelfde gevoel. Nog sterker eigenlijk. Heel bizar. We vroegen elkaar: ’is dit voor jou echt?’ En voor allebei was dat zo.”

Lees ook: 6 x Netflix-series en films om in the mood te komen

Stiekeme dates

Aan het begin zagen de twee lovebirds elkaar zo'n twee of drie keer per week in het geheim. Het moest allemaal erg stiekem. Zo parkeerde ze haar auto altijd ergens en nam vanaf daar een taxi naar Robberts huis. Hij kwam naar haar toe met de trein en pikte ze hem met de auto op. Hoe graag ze beiden ook leuke dingen wilden doen en hun liefde van de daken schreeuwen, moesten ze geduld hebben. 

Concurrentie

Hoe het voor Naddja is dat Robbert tijdens het programma ook met andere vrouwen omging? "Als ik nu naar haar dates kijk is het toch een beetje gek om terug te zien, maar ik denk er ook bij: ’dat was toen’", aldus Naddja. Ze kijkt nu gewoon vooruit. Maar wij wisten natuurlijk al dat Nadja zou gaan winnen! Hoe? Nou, dit was onze theorie.

Lees ook: Een 'onverschillige' tienermoeder en heel veel ruzies in Vier Handen op Een Buik

via GIPHY