Oh no! Slecht nieuws voor alle Pirates of the Caribbean-fans

Media door Roos

Wie kan het deuntje van Pirates ook wel dromen? Onze favo helden Elizabeth, Will Turner en natuurlijk... Captain Jack Sparrow! Toch hebben we slecht nieuws voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar het nieuwste deel, want één favo personage zal helaas niet terugkeren in het zesde deel, aldus Daily Mail.

Geen Jack Sparrow

Als er dan echt een zesde deel van de Pirates of the Caribbean-reeks komt, dan zal dit zonder Johnny Depp zijn! Ah neee, horen we je denken. En dat vinden wij natuurlijk ook. Want wat is een Piratesfilm nou zonder de enige echte Captain Jack Sparrow?

Toch lijkt het er echt op dat de sterspeler niet zal terugkeren in het zesde deel. Daily Mail refereert naar een interview met scriptschrijver Stuart Beattie, waarin deze over Johnny Depp zegt: "Ik vind dat hij het geweldig heeft gedaan. Hij heeft zich dat personage duidelijk eigen gemaakt, het is waar hij het meest bekend om is. Ik denk dat hij vooral herinnerd zal worden als Jack Sparrow. Het is de enige rol die hij vijf keer op zich heeft genomen." Betekent dit dat de sterspeler niet in het zesde deel voorkomt, of is het slechts een dwaalspoor? Hoe dan ook, het zal een groot gemis zijn als de acteur niet terugkeert in het nieuwste deel.

Hoe dan ook, eerder deze week lekte de mogelijkheid van een zesde Pirates of the Caribbeanfilm al uit. De eerste vijf films uit de reeks brachten in totaal maar liefst 4,5 miljard dollar op. 

Lees ook: Art Rooijakkers reageert op geruchten Expeditie Robinson

Beeld: Brunopress