Art Rooijakkers reageert op geruchten Expeditie Robinson

Media door Roos

De geruchtenmolen draait al even op volle toeren, want wie o wie gaat Dennis Weenink opvolgen als presentator van het felbegeerde RTL-programma Expeditie Robinson. Beetje chillen op een eiland, af en toe een proefje uitleggen... Wij zouden het wel weten! Art Rooijakkers was een van de publieksfavoriete opvolgers en hij heeft nu zelf op de geruchten gereageerd.

Nog niets besloten

De oud WIDM-presentator maakt al snel korte metten met de geruchten dat hij Expeditie Robinson zou gaan presenteren met Nicolette Kluijver. Volgens hem ligt er in ieder geval nog niets vast. “En om heel eerlijk te zijn, zoals het nu gaat… – dat ik ergens word binnengehaald en zodoende mensen van hun baan beroof – heb ik er sowieso geen zin in”, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Geheim

Wel laat hij weten zelf gesproken te hebben met Dennis over de situatie. Waar ze het dan over hebben gehad? Dat wil Art niet loslaten. Volgens RTL stopt Dennis omdat hij bezig is met het opzetten van een eigen bedrijf. “Dit is niet te combineren met zijn werkzaamheden bij RTL”, volgens de zender.

Lees ook: 6 conclusies die we kunnen trekken na Expeditie Robinson aflevering 8

Beeld: Brunopress