Vrouw neemt meesterlijke wraak op collega die in haar billen knijpt

Werk & studie door Laura

De ene vrouw vindt het vervelender dan de ander, maar over het algemeen zijn we erover eens: billen knijpen of andere ongewenste aanrakingen zijn niet oké op de werkvloer (en daarbuiten). Heb je ook wel eens last van een collega die niet van je af kan blijven? Neem dan een voorbeeld aan een Amerikaanse vrouw die haar grijpgrage collega op een heel eigenaardige, maar effectieve wijze op zijn plek zette.

wraak billen knijpen

Lees ook: Kim Kardashian shockeert Instagram met (bijna) naakte foto's én haar kapsel

Knijpen in billen

De vrouw deelde haar verhaal op het internationale forum Reddit. "Een man op werk bleef tegen me 'opbotsen'. Langs mijn billen of de zijkant van mijn borsten. Het bleef gebeuren en hij deed alsof het onschuldig was door geen oogcontact te maken. Op een dag overtrof hij zichzelf en kneep hij in mijn kont. Eerste voelde ik me verslagen dat niemand me zou geloven en toen draaide ik de knop om. Ik liep naar hem toe, draaide mijn kont naar zijn hand toen en liet een harde scheet. Luid en boos. Het is goor, ik weet het. Maar als hij mij vies laten voelen en 'mijn billen gaat claimen', dan ga ik hem vies laten voelen en 'zijn hand claimen'. Hij begon hem te flippen en toen flipte ik 'm ook. Niet langer zal hij mijn kont als iets seksueel, maar een scheetdoos die voor altijd zijn kleine handje heeft geclaimd."

Ontslagen

"Mijn baas hoorde het verhaal omdat mensen er niet over uitgepraat raakten en riep ons bij hem. Ik ontdekte dat ik één van de vijf was bij wie hij dit heeft gedaan. De collega zei dat ik expres een scheet op hem had gelaten. Ik zei dat het een ongeluk was en ik wist dat hij hierdoor zou flippen. Hij zei dat toen hij mij kneep het een 'grapje' was."

"Zo gauw als hij dat had gezegd, mocht ik mezelf excuseren. Op dit moment is hij zijn spullen aan het pakken."

"Fuck you, Ted."

I got my sexual aggressor fired from work today. I'm quite satisfied. from r/TwoXChromosomes

Onder het bericht stroomt het over van lovende reacties. 

Lees ook: Dit is waarom je altijd knapper lijkt in de spiegel dan op een foto/selfie