Beauty / Haar
Haar

6 x de mooiste bruidskapsels kort haar

Ben je op zoek naar mooie bruidskapsels? Kort haar lijkt soms moeilijk, maar dat hoeft niet zo te zijn. Voor iedere bruid zijn er passende bruidskapsels: kort haar, lang haar, middellang… Dit keer zetten we een korte coupe in de spotlights en hebben we onze favoriete bruidskapsels voor kort haar op een rijtje gezet. 

bruidskapsel kort haar

Je hebt het mis wanneer je denkt dat je met kort haar niet veel verschillende creaties kan maken voor bruidskapsels. Kort haar is namelijk perfect om te stijlen. 

Ten eerste het kapsel van actrice Jennifer Lawrence. Deze hoort zeker thuis in jouw rijtje van potentiële bruidskapsels. Kort haar kan dus (zoals dit kapsel laat zien) chique, stoer én ontzettend vrouwelijk zijn. 

Door deze mooie haarband en het ietwat gekrulde haar, creëer je een hele elegante look. Ook mooi aan dit kapsel zijn de kleurovergangen. Eén ding is zeker: met dit haar en dé perfecte jurk is jouw look helemaal compleet.

 

Short hair wedding #shorthairstyles #shorthairwedding #shorthairweddinghairstyles

Een bericht gedeeld door womans things2017 (@womans_things2017) op

Deze bruid heeft een perfecte keuze gemaakt tussen alle verschillende make-up looks en bruidskapsels. Kort haar met deze make-up laat haar helemaal stralen. Met haar gedetailleerde trouwjurk lijkt ze regelrecht te zijn weggelopen uit een sprookje.

Wauw. Deze coupe is wat stoerder dan de vorige bruidskapsels. In combinatie met de pittige make-up ontstaat er een ontzettende sexy look. Wanneer je voor dit kapsel kiest, weet je in ieder geval zeker dat de bruidegom zijn ogen niet van je af kan houden.

Deze actrice van de serie Pretty Little Liars is hét perfecte voorbeeld wanneer je het hebt over prachtige bruidskapsels. Kort haar staat bij deze vrouw perfect. Door de combinatie van haar kapsel met een natuurlijke make-up look en mooie oorbellen, zijn wij verkocht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale Fans (@love.lucy.music) op

Als we het hebben over mooie kleurovergangen… dan is dit precies wat we bedoelen. Dit kapsel laat zien dat de kleur veel bepaald voor bruidskapsels. Kort haar heb je in veel verschillende stijlen, maar de kleur maakt ook het grote verschil. Prach-tig. Oh, en hebben jullie die highlighter al gezien?! 

Er zijn dus genoeg manieren waarop je korte haarkapsels kunt stijlen. Zo kun je een accessoire toevoegen, je haar wat meer krullen, spelen met kleurovergangen én ook je make-up kan je look compleet maken. Mocht je dus nog twijfelen tussen de verschillende bruidskapsels… kort haar is prachtig. Wij zijn fan!

Lees ook: 5 x makkelijke haarstijlen voor kort krullend haar 2018