Lifestyle / Celebs
Celebs

Droombaan: jij kunt voor prins Harry en Meghan Markle gaan werken

Volg jij de laatste nieuwtjes rondom het huwelijk van Harry en Meghan op de voet,is The Crown je favoriete serie en weet je alles over de Britse royals? Dan hebben we jouw roeping gevonden. Het Britse koningshuis zoekt namelijk nieuwe communicatie-assistent.

meghan markle

Lees ook: Oh dear! Meghan Markle breekt een koninklijke regel

Voorbereidingen huwelijk

Dit is geen hoax! Op LinkedIN staat de officiële vacature voor de functie "Communications Assistant" van april 2018 to april 2019, geplaatst door the Royal Household. Wat houdt het in? Je wordt onderdeel van de communicatieafdeling van de koninklijke familie. Aan jou de schone taak om de social media-kanalen bij te houden, persberichten te schrijven en media te brieven. En ja-ha, je bent ook betrokken bij de voorbereiding van het aanstaande huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Eén van de taken is namelijk het regelen van verlovingscontracten en inhuldigingen. 

Dat betekent een eigen kamer in Buckingham Palace. Ook mag je mee op binnen- en buitenlandse reisjes, krijg je 33 vakantiedagen en mag je gardenparties organiseren. 

Dus solliciteren maar! Wie weet ben je straks écht de eerste die de royal nieuwtjes weet... Wanneer Meghan en Harry een kindje verwachten, om maar wat te noemen. Laat je het ons dan als eerste weten? 

Lees ook: 27 x trouwtradities waar prins Harry en Meghan zich aan moeten houden