OMG: Is dit de winnares van De Bachelor?

Media door Roos

Wie het datingprogramma De Bachelor fanatiek volgt, zit al weken aan de buis gekluisterd en vol smart te wachten wie die felbegeerde vrijgezel in haar armen mag sluiten. Inmiddels zijn er nog twee gretige dames over die Robbert als hun prins op het witte paard zien. Heb jij al enig idee wie er gaat winnen? Wij wel!

Felbegeerde vrijgezel zoekt vrouw van zijn dromen

In de datingshow De Bachelor gaat een begeerlijke, avontuurlijke en succesvolle vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Bij de start waren er twintig aantrekkelijke, krachtige vrouwen die net als hij klaar zijn voor echte liefde en precies die bijzondere, spannende en avontuurlijke man zoeken. 

Inmiddels zijn er zeventien van hen afgevallen en heeft Robbert zijn vertrouwen gesteld in twee overgebleven kandidaten: Naddja en Melanie. Maar wie zal de finale en dus zijn hart winnen? Wij denken het te weten… 

SPOILER ALERT!

Hoewel deze spoiler puur gebaseerd is op speculaties, willen we toch even waarschuwen: wil je het niet weten, lees dan niet verder. Goed, dat gezegd hebbende, kunnen we verklaren waarom denken dat… tam tam tammm… Naddja gaat winnen. En wel door een mysterieuze instagrampost die dateert van 5 december 2017, die we nu pas te zien kregen omdat haar account eerder nog afgeschermd was. Op de foto zien we een briefje met de tekst: ‘zeer speciale paperclips voor Naddja’. Naast de foto schrijft Naddja: “Hoe lief is dit?! #paperclipjes #results #of #debachelor 😍. presents@work”. Hey hallo, cadeautjes op werk? Result of De Bachelor? Dit is verdacht... 

 

Hoe lief is dit?! #paperclipjes #results #of #debachelor #metoo 😍 presents@work

A post shared by Naddja ten Haam (@naddja.tenhaam) on

In de eerste aflevering van het programma werd al duidelijk dat Naddja een serieuze paperclipverslaving heeft en ze gaf Robbert een hartjespaperclip cadeau. Het briefje van de foto lijkt afkomstig van Robbert, maar waren de opnames van het programma niet allang afgelopen op 4 december? Dat zou betekenen dat Naddja dit ‘cadeautje’ na de opnames van hem heeft ontvangen. En dat zou hij toch niet gedaan hebben als Melanie gewonnen had..? 

Afijn, het zijn natuurlijk speculaties, maar verdacht is het wel! De grote finale van De Bachelor wordt op 30 januari uitgezonden. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: Net5

Lees ook: Hartverwarmende tv: Danny vindt liefde tijdens pottenbakken in 'The Dateables'