Versla je winterdip met een gratis Kobo Plus Abonnement

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Tijdens de donkere wintermaanden gaat er niets boven jezelf nestelen bij de openhaard met je fluffy sokken en een goed boek waarin je jezelf compleet kunt verliezen. En anno 2018 hoef je natuurlijk niet helemaal naar de boekenwinkel om te dubben over welk exemplaar je zult aanschaffen. Veel beter kun je gebruik maken van de Kobo Reader of simpelweg je telefoon of tablet (hallo milieubewust!), waarbij je met het Kobo Plus abonnement onbeperkt toegang hebt tot 175.000 boeken. En nog beter: je kunt het eerst gratis proberen! Zet die chocolademelk maar vast warm.

Met het Kobo Plus abonnement krijg je toegang tot wel 83.000 romans en 25.000 thrillers. We weten het, 175.000 boeken is nogal wat. Speciaal daarvoor hebben wij onze top vijf favoriete boeken van het moment voor je op een rijtje gezet. En het mooie is dat je met het Kobo Plus abonnement gewoon een ander boek kunt aanklikken, mocht je eerste keus toch niet zo jouw ding zijn. Dat wordt smullen!

 

5. Heks van Camilla Läckberg

Ben je gek op spannende thrillers waarin je jezelf helemaal kunt verliezen? Dat is dit boek van een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs gegarandeerd iets voor jou. Het verhaal gaat over de verdwijning van een jong meisje. De politie denkt al snel aan een verband tussen deze zaak en eentje van dertig jaar geleden. Hoe dieper ze in de zaak verwikkeld raken, hoe meer ze zich realiseren dat deze ver teruggaat in de geschiedenis. Het verhaal gaat namelijk dat een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij meerdere gezinnen vervloekt had… Griezelen geblazen!

4. DJ van Kluun

Ken je de film Komt een Vrouw Bij de Dokter? Zoals je waarschijnlijk al wist is die geïnspireerd op een boek van schrijver Kluun. En nu heeft hij een nieuwe bestseller, die uiteraard weer geïnspireerd is op zijn eigen leven. Het verhaal gaat als volgt: Bestsellerauteur Kluun is onlangs gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee. Met zijn ex strijdt hij om de kinderen en de alimentatie, zijn uitgever zit achter hem aan en zijn boekhouder maant hem zijn inkomsten te verhogen. Dan krijgt hij een gouden kans. Kluun mag een reportage maken over de wereldberoemde DJ Thor, zijn jeugdvriend. Als The Ten Million Dollar Man woont hij in Las Vegas, in een wereld van private jets, viprooms, luxe penthouses, designerdrugs, magnumflessen champagne en paaldanseressen. Maar natuurlijk gaat er iets mis…

3. On The Go van Rens Kroes

Ben je niet zo’n boekenwurm? Geen punt, want er zitten niet alleen leesboeken in het assortiment van Kobo Plus. Ook de mega populaire boeken van Rens Kroes kun je in één klap downloaden. Dat betekent: vijf boeken boordevol gezonde en inspirerende recepten. Ons favoriet is On The Go, 49 recepten om mee te nemen, een boek vol recepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen. 

2. Ibiza van Kiki van Dijk

Met dit zomerse boek waan je je even in het zonnige Ibiza, in plaats van het regenachtige Nederland. Het boek neemt je mee naar Maggies perfecte leven. Ze is succesvol ondernemer, moeder, echtenote en nog altijd mega aantrekkelijk op haar veertigste. Als kers op de taart wordt ze ook nog uitgeroepen tot meest succesvolle ondernemer van het jaar. Om bij te komen van de drukte geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, verandert in een ware nachtmerrie…

1. Huidpijn van Saskia Noort

Dit boek staat met stipt op nummer één en dat is niet alleen omdat het zo ontzettend makkelijk leest, maar ook omdat het de perfecte balans is tussen spanning en gevoeligheid. Het boek gaat erover dat iedereen een duistere kant heeft. Ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde - en daarmee haar droom - dreigt te verliezen en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden. Dit boek lees je gegarandeerd in één klap uit!

Probeer nu het Kobo Plus Abonnement gratis!

Aan het begin van 2017 hebben Kobo en Bol.com de handen ineen geslagen en een nieuwe abonnementendienst voor e-books gelanceerd, genaamd Kobo Plus. Hiermee krijg je voor slechts €9,99 per maand onbeperkt toegang krijgen tot meer dan 175.000 titels! Zo zijn er ruim 83.000 romans en over de 25.000 thrillers je hebt dus genoeg te lezen. Hierbij behoren ook de nieuwste titels van onder anderen Kluun, Saskia Noort, Rens Kroes, Lars Kepler en Nicci French. En het allerbeste nieuws: de eerste 30 dagen zijn gratis!

En al deze titels kun je lezen op je telefoon, tablet of Kobo e-reader. En vanaf nu kan je Kobo Plus ook cadeau geven aan je familie en vrienden! De Kobo Plus cadeaukaarten