Even gluren: De fotoshoot van Doutzens gezinnetje is hartverwarmend

Celebs door Roos

Het voordeel aan topmodel zijn is dat je kansen krijgt die een ander misschien nooit zou krijgen. En dat was nu zo’n moment voor Doutzen, die een familie fotoshoot mocht doen met een van de beste fotografen ter wereld. En we kunnen je verklappen, het resultaat is prachtig.

Dierbare shoot

Dat Doutzen als topmodel veel mooie klussen heeft mogen doen is natuurlijk algemeen bekend. Ze is afgereisd naar de mooiste stranden ter wereld en is het gezicht geweest van vele grote merken. Toch is de kans groot dat deze fotoshoot voor de Vogue haar het meest dierbaar is van allemaal. En wij snappen wel waarom. 

Liefde spat ervanaf

Samen met haar man Sunnery en twee kindjes reisde ze af naar New Orleans, om daar met topfotograaf Peter Lindbergh een paar mooie familiekiekjes te schieten voor het nieuwste nummer van Vogue. Het moet geen moeilijke shoot geweest zijn voor de fotograaf, want de liefde spat van je scherm. Ook Doutzen is dolgelukkig met de shoot. Onder een van de foto's schrijft ze: "Forever gratefull to you Peter, this is everything!!! ❤️ " 

Lees ook: Paleis voor een Prikkie: Twitter boos op ondankbare deelnemers

 

❤️+❤️

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 

🖤 @voguemagazine

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on  

Beeld: BrunoPress