Lifestyle / Wonen
Wonen

Zo maak je zelf kerstversiering zonder iets te hoeven kopen

Ben je helemaal in stemming gekomen om je huis te versieren voor kerst, maar is de maand december al duur genoeg? Kerstversiering hoeft niet veel te kosten, in dit artikel hebben we de makkelijkste en leukste DIY’s verzameld. Voor deze versieringen heb je niet veel nodig en het meeste heb je waarschijnlijk al in huis. Zo kan iedereen z’n huis gezellig maken voor de feestdagen.  

1. Voor dit project heb je wel geduld nodig, maar het is het waard. Het resultaat ziet er super chic uit. Lees hier hoe het moet. 

2. Heb je toevallig nog oude potjes staan? Met deze simpele DIY tover je ze om tot gave sneeuwbol.

3. Deze dennenappels met pompons maken een feestje van je kerstboom. Dit is ook een leuk project om te doen met je kinderen. Lees hier hoe het moet. 

4. Hou je meer van neutrale tinten? Dan kun je de dennenappels ook zilver verven of nepsneeuw erop doen. Dit geeft een gezellig en winters gevoel. 

Lees ook: DIY: maak een kerstboom van een ananas

 

5. Deze DIY van Christmaholic is superleuk om te maken. Wees creatief en kijk wat je nog in huis hebt liggen aan materiaal voor dit project.    De krans is leuk om aan je deur te hangen. 

6. Heb je nog boomstammen liggen voor in de open haard? Deze kun je ook gebruiken voor dit project. Je kunt ze in de boom hangen, maar ook gebruiken als onderzetters. Lees hier hoe het moet.

 

7. Voor dit project heb je echt maar één ding nodig, tape. Je kan zelf kiezen wat voor soort en kleur, maar zorg wel dat het blijft plakken op je muur. Het resultaat ziet er minimalistisch en cool uit. Klik hier voor ontwerpideeën. 

Lees ook: DIY: Zo versiert een echte wijnliefhebber haar boom

SaveSaveSaveSave