De leukste dagjes uit in de kerstvakantie met je moeder

Ontspanning door Julia

Over iets minder dan een maand is het alweer kerstvakantie. Eindelijk weer tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen. Ben je van plan om iets met je moeder te gaan ondernemen, maar weet je niet wat? Wij hebben hier een aantal leuke ideeën voor je verzameld. 

Kerstmarkten

Kerstmarkten blijven altijd leuk! Een aanrader is die in Leiden. Daar bevindt zich namelijk een drijvende kerstmarkt. Ja, je leest het goed. Van 15 tot 27 december kun je óp De Nieuwe Rijn terecht voor de gezellige kerstsfeer. Is dit niet in de buurt? Waarschijnlijk zijn er bij jou ook veel gezellige kerstmarkten, via deze website kun je een heel overzicht bekijken.

Ga uit eten bij MaMa Kelly Amsterdam

Altijd al uit eten willen gaan in een restaurant dat ondergedompeld is in de kleur roze? In Amsterdam kan het. Bij MaMa Kelly eet je de lekkerste kip en kreeft, volledig in stijl in het roze interieur. ‘Pink is not just a color, it's an attitude', aldus de eigenaar.

Lees ook: Moet je zien: eerste avocado-winkel opent deuren in Amsterdam

Amsterdam Light Festival

Hoe gaaf is het om een rondvaart te doen langs de mooiste kunstwerken met licht? Tijdens het Amsterdam Light Festival wordt de binnenstad van Amsterdam versierd met bijzondere lichtcreaties. Je kunt betalen voor een rondvaart, maar de route is ook wandelend te verkennen.

Cool event Scheveningen

Een dagje Scheveningen is altijd gezellig, niet alleen in de zomer. Van 11 november tot 21 januari is er van alles te doen. Je kunt er schaatsen, kijken naar een ijsbeelden expositie, maar ook naar de strandtenten. De strandtenten bieden speciale bierproeverijen en menu’s aan. 

Zelf kerstversiering maken

Blijf je toch liever thuis? Dat kan ook heel gezellig zijn natuurlijk. Wat dacht je van een creatieve middag. Je kunt zelf gemakkelijk DIY's opzoeken voor kerstversiering. Gluhweintje erbij en je kerst kan niet meer stuk!

Lees ook: In dit café kun je tijdens kerst knuffelen met mopshondjes

SaveSave