December filmtip: Playing for Keeps

Winacties door Ze.nl
Wellicht heb je nu lekker kerstvakantie of heb je lekker wat vrije dagen opgenomen van je werk. Tijd voor een lekkere film dus. Vanaf donderdag draait de romantische comedy Playing for Keeps met een topcast!
 
Het verhaal
Als profvoetvaller George Dryer (Gerard Butler) zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, zit er weinig anders op dan terugkeren naar de plek waar hij ooit een gezinnetje had. Zijn ex-vrouw Stacie (Jessica Biel) heeft wel een idee hoe hij de band met zijn zoontje Lewis (Noah Lomax) kan herstellen: als nieuwe coach van zijn voetbalteam! George stemt in en is blij verrast dat zijn grootste fans niet op, maar lángs het veld staan. De aandacht van de voetbalmoeders is aan de flamboyante George wel besteed. Als hij ook nog eens in de smaak valt bij de sponsor, zakenman Carl King (Dennis Quaid), voelt George zich zo weer top. Alleen het terugwinnen van zijn ex-vrouw staat nog op zijn wensenlijstje?


 
Fijne verhaal voor rond de kerstdagen toch? Leuk om met vriendinnen heen te gaan, maar ook voor vriendlief is deze film vermakelijk door de humor die erin zit. Dan kunnen wij stiekem wegkwijlen bij onderstaand filmbeeld...


 
Deze romantische comedy met een topcast - bestaande onder anderen uit Gerard Butler, Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones en Uma Thurman - draait vanaf donderdag 20 december in de Nederlandse bioscopen. Wat ons betreft een ideale film voor rond de feestdagen! Kijk hier in welke Pathé-bioscoop bij jou in de buurt hij draait!


Ga jij 'm zien?