Dobbelen met Sinterklaas? Zo heb je al je cadeaus in één keer in huis

Cadeaus & hebbedingetjes door Julia

Vier je Sinterklaas met een leuk dobbelspel, maar heb je geen tijd (of zin) om cadeaus in huis te halen? Met de Superbox krijg je voor €19,95 een box vol cadeaus, met een totaalwaarde van €200. De box is gevuld met superveel leuke, maar ook originele goodies. Er zitten veel verschillende soorten producten in, zodat je iedereen binnen je kring blij kunt maken.

Sunday’s – Verantwoord zonnen Voucher € 10
Maak kennis met Sunday’s inclusief gratis huidanalyse, zonadvies en zoncosmetica. Sunday’s heeft alle zonnebanken in al haar zonnestudio’s uitgerust met speciale blue D-lite lampen die zorgen voor een optimale vitamine D aanmaak.

Ariane Inden – Beauty Treatment t.w.v. €  40
Geniet van een perfecte huid met deze heerlijke beautybehandeling! Laat je onderdompelen met luxe en geniet van dit afwisselende arrangement. 

Webprint - Gratis fotoalbum t.w.v. € 9.95.
Maak een selectie van je leukste herinneringen en leg ze vast in een fotoboek liggend M. Sta vaker stil te bij de mooiste momenten in je leven en blader nog eens terug in je dierbaarste herinneringen. 

Dagentree + TREATMENTS® Hair & Body showerfoam 250ml van € 42,- voor € 17,95 p.p
Een Dagje Wellness voelt als een dagje vakantie en is de manier om even helemaal weg te zijn van de alledaagse dingen. Laat de hectiek van alledag achter je en geniet bij een van deze luxueuze wellnessresorts van een heerlijke ontspannen wellnessdag. 

Freezlab - Voucher t.w.v. € 28,00
Wil je je lichaam in maar 3 minuten tijd een natuurlijke reset geven? Stap dan bij Freezlab in een whole body cryo cabine waar het maar liefst -110 graden Celcius wordt. 

Take Daily - Maand gratis t.w.v. € 18,95
TakeDaily wil het jou eenvoudiger maken om dagelijks de benodigde vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Op basis van o.a. een online vragenlijst stelt TakeDaily een gepersonaliseerd pakket aan voedingssupplementen samen dat je elke vier weken bezorgd krijgt. Bekijk de A4 flyer in de box voor jouw eerste 4 weken gratis! Je kunt na aanmelding eventueel direct jouw abonnement opzeggen.

2x Mr. Lacy veters - € 9,98
Personaliseer en maak je schoenen compleet met Mr. Lacy veters. 

Silan Suprême – Wasverzachter (600ml)  € 3,99
Een vleugje luxe voor jouw wasgoed. Duik in de wereld van ultieme zachtheid en luxe parfums met Silan Suprême. De crèmige formule verrijkt met miljoenen verzachtende elementen zorgt voor onweerstaanbare zachtheid van je kleding. De geselecteerde geuren geïnspireerd op de beste Franse parfums geven je kleding een unieke en langdurige geur.

Maak zelf pasteitjes of hartige snacks om iedereen te trakteren tijdens het spel.

Jos Poell - Mini Pasteitjes € 1,19
Heeft u binnenkort een feestje op de planning staan, verras uw gasten dan eens met een origineel hapje van Jos Poell. Met onze mini pasteitjes maakt u eenvoudig hartige en zoete hapjes. Zo maakt u ieder feestje compleet. Neem snel een kijkje op onze receptkaart voor inspiratie.

Lassie - Rijst & Bonenburger (6-8 burgers) € 2, 89
Met dit doe-het-zelf pak zet je eenvoudig huisgemaakte vegetarische burgers op tafel. Lekker en ideaal voor een dagje vega! Zonder kunstmatige kleur-geur- en smaakstoffen , zoutarm en 100% vegan. Kijk op www.lassie.nl/burgers voor de how-to video en lekkere recepten.

Heb je beautyliefhebbers in je familie of vriendengroep? Dan zijn dit de perfecte cadeautjes voor hen. 

Fogan - Nagellak € 5
‘I don't need another nail polish, ……………..- Said no woman ever! Ben je al bekend met Fogan Cosmetics? Deze fijne nagellakjes van Fogan Cosmetics zijn prettig in gebruik, blijven goed zitten en zijn daarnaast heel erg betaalbaar! Kijk snel welke kleur jij in je Superbox hebt gekregen!

LookX – Exclusieve Eyeliner € 17,95
De LOOkX Exclusive Eyeliner is extreem zacht bij het aanbrengen en ligt comfortabel in de hand. De punt wordt automatisch scherp gehouden, dankzij de ingebouwde slijper. Het verschilt per Superbox welke kleur je ontvangt.

VSM Spiroflor cooling gel – Direct verkoelende gel (100ml)  € 14,99
VSM Spiroflor cooling gel is een verkoelende gel die kan worden toegepast bij (sport)blessures zoals zwellingen, een verstuikte enkel of een verzwikte voet.  Het direct verkoelende effect zorgt ervoor dat de pijn snel wordt verzacht en verlicht. VSM Spiroflor cooling gel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

Inecto Naturals - Argan Bath & Shower Cream (250ml) € 3,99 
Zeg je droge huid maar gedag! De Argan Bath & Shower Cream van Inecto heeft een hydraterende en reinigende werking en zorgt voor een heerlijk zachte huid. Onze producten bevatten zuivere arganolie. Deze organische, duurzaam gewonnen olie is super hydraterend en voedt de droge huid. Al onze producten zijn vegan-friendly en zijn niet getest op dieren.

MUDMASKY® - Sleep Repair Renewal Nourishing Mask (15ml) € 17,25
Dit nachtmasker van MUDMASKY® is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is pH-gebalanceerd. Na het aanbrengen voor het slapen zal er een ultradun filmlaagje achter blijven op de huid. Het repareert, beschermt, hydrateert en voedt de huid gedurende de gehele nacht.

Er zitten ook nog wat snacks bij, perfect om te snaaien tijdens je spelavond!

Chio - Chips Kettle Cooked Sweet Chili  (150g) € 1,45
Extra crunchy, dikgesneden en ambachtelijke aardappelchips met de zoetpittige smaak van chili en rode paprika. Geschikt voor vegetariërs en bij glutenintolerantie.

Lonka – Fudge Caramel & Sea Salt (180g)  € 1,59
Heerlijke, zachte en romige fudge caramel met een vleugje zeezout. Een zachte lekkernij om van te genieten bij een lekker kopje koffie of thee.

MadeGood – Bio Almond Apricot Fruit & Nut Bars € 3,29
MadeGood Vruchten en Noten repen zijn een heerlijke biologische en glutenvrije snack. Gemaakt met 100% biologische ingrediënten en zonder toegevoegde suikers of siropen. Elke reep zit vol met van nature zoete gedroogde vruchten, knapperige noten en zaden.

Tenslotte zitten er nog allemaal lekker dranken in om te schenken tijdens de avond!

Charlie’s Natural Soda – Orange & Mandarin (250ml)  € 0,99
100% natuurlijke frisdrank met 35% minder suiker dan vergelijkbare frisdranken. No Fake Stuff: Charlie’s gebruikt enkel natuurlijk ingrediënten, dus er zijn absoluut geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen in de sprankelende fruitdrankjes te vinden.

ASTIS - Bubbles (355ml)  € 0,99
ASTIS Bubbles is 100% natuurlijk. Dagelijks ASTIS drinken zal helpen u fitter, energieker en evenwichtiger te voelen! Rode biet: uithoudingsvermogen en mineralen – Groene appel: antioxidanten en vitaminen - Echinacea: stimulatie van het immuunsysteem - Calendula: herstelt de huid - Urtica: detox. Drink Ice Cold!

Arizona – Green Tea with Honey Low Cal (500ml) € 0,99
Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea, bekend van hun uitgebreide assortiment én hun unieke design, presenteert drie bewustere varianten waaronder de populairste smaak Green Tea with Honey. Alle drie met een fantastische smaak, laag in suikers en slechts 20 kcal per fles.

100% - Coconut Grove (1L)  € 1,89
100% kokosnootwater zonder toevoegingen en laag in calorieën. 

Ohja, en het is een eenmalige box, dus geen gedoe met het afzeggen van abonnementen. Klik hier om de box te bestellen

Lees ook: 10 x de leukste Sinterklaascadeaus onder 10 euro

SaveSave

SaveSave