Moet je zien: eerste avocado-winkel opent deuren in Amsterdam

Eten door Michelle Bakker

De avocado is hot. Nee, serieus, wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder de groene vrucht. En omdat de avocado zo populair is, kon een speciaal avocado-restaurant niet uitblijven. Na 'The Avocado Show' opent ook de eerste avocado-winkel z'n deuren: The Backstage.

De pop up-shop is in dezelfde straat geopend als The Avocado Show zelf: midden in de Amsterdamse Pijp. In The Backstage kunnen avocadofans terecht voor een hele hoop (avo)cadeautjes: truien, badjassen, sleutelhangers, paraplu's: you name it, they have it. En als het aan de World Avocado Organization (WAO) ligt, is dit pas het begin. Zo zal het Amsterdamse avocado-restaurant concept ook internationaal uitgerold worden en zullen er tientallen Avocado Shows over de hele wereld openen: hoe cool is dat?!

Zelf zien? De Avocado Show Backstage is te vinden op Daniël Stalpertstraat 76 in Amsterdam. Zelf aan de slag met avocado's? De World Avocado Organization heeft zelf een avocado kookboek uitgebracht, die je gratis hier kunt downloaden.

Hoofdredacteur Michelle was bij de opening van de avocado-winkel, check de stories op ons Instagram-account

Lees ook: 15 x inspiratie voor avocado op brood