Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Zien: Bibi Breijman bevestigt relatie met Waylon via vlog

Couple alert! Het was het gesprek van de dag deze week: de vermeende relatie tussen Bibi Breijman (26) en Waylon (37). Inmiddels hebben de twee de relatie toegegeven en doet Bibi een boekje open via Youtube: “Ik ben verliefd en iedereen mag het weten.”

9 jaar met ex

Er ontstond veel commotie rondom de vermeende relatie tussen Bibi en Waylon. Dit kwam omdat zij nog niet zo lang geleden een punt achter de 9 jaar durende relatie met haar ex Noël Xavier Barão van gezet. “Mijn vorige relatie is stuk gelopen omdat ik gewoon al langere tijd niet meer gelukkig was.” 

De vraag is natuurlijk of er in het programma It Takes 2 iets gebeurd is tussen Waylon en Bibi. Zelf geeft ze aan dat ze ‘Way’ al een tijd lang niet gezien had én ontkent ze dat er in het programma sprake was van een chemie tussen de twee. “Televisie is gewoon niet echt, kan ik je vertellen”, aldus Bibi. 

Nu officieel

De vonk is overgeslagen wanneer Bibi moest optreden in Ahoy. Waylon heeft haar na het optreden uit eten gevraagd. “Ik ging met hem afspreken en daar kwam ik er achter dat Waylon mijn video’s gekeken heeft. Heel leuk, iemand die interesse heeft in mij en in wat ik doe.” 

Toen het nieuws vorige week in de media kwam, hadden de twee nog niet officieel een relatie. Het bericht kwam volgens Bibi ‘opeens’ bij Shownieuws terecht, waarna ze de liefde aan elkaar hebben verklaard. “We zijn toen naar Den Haag gegaan en heb ik hem meegenomen op een bootje. En toen dachten we: oké this is the moment, we maken het zelf wel bekend.” Volgens Bibi was niets van de relatie of de break-up met haar ex dus gepland. “Ik wist eigenlijk niet eens dat hij zo leuk was”, vertelt ze over haar nieuwe liefde.

Lees ook: De 10 grappigste tweets over Expeditie Robinson