Eindelijk antwoord: krijgt Gilmore Girls: A Year in the Life een tweede deel?

Media door Laura

Na het schokkende, open einde van het eerste deel van Gilmore Girl: A Year in the Life, verwachtten de fans natuurlijk een tweede deel. Maar dat is niet wat de makers gelijk in gedachten hadden. De revival serie op Netflix alweer bijna een jaar oud en nog steeds hebben we geen uitsluitsel of we nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Tot nu. Amy Sherman-Palladino, het meesterbrein achter Gilmore Girls, lichtte een tipje van de sluier op...

gilmore girls a year in the life

Lees ook: Schatrijk: Dit is wat de 10 best betaalde vrouwen ter wereld verdienen

Groen licht

Je staat natuurlijk te popelen om te ontdekken wat het nieuws is, dus we laten je niet langer in spanning. We wisten al dat 'Rory', 'Lorelai' en 'Luke' open stonden voor een vervolg, maar van de maker en Netflix kwam er nog weinig goed nieuws. in een interview met Radio Times zegt Amy nu dat ze "de vrijheid" krijgt om nieuwe afleveringen te maken. Ze heeft dus een groen licht gekregen. De vraag is nu wel of ze een deal sluit met Amazon. Er bestaat dus een kans dat je het tweede deel van Gilmore Girls: A Year in the Life niet bij Netflix is te zien.

"We hebben een niche vrijgelaten voor ons met Amazon waarmee we zeggen dat als we het ooit willen doen, de meiden en wij samenkomen en we hebben een concept dat werkt, dan hebben we de vrijheid het te doen", vertelde ze verder.

Onze zegen hebben ze in ieder geval!

Lees ook: Wist jij het? Deze beroemdheden drinken geen druppel alcohol