Surprise maken in 2019: de leukste ideeën

Fashion door Roos

't Heerlijk avondje is gekomen... Of nou ja, bijna dan. De dagen worden kouder en donkerder en de Sint komt alweer bijna aan in ons kikkerlandje. Met nog een maandje te gaan tot pakjesavond worden in veel huishoudens de lootjes tevoorschijn gehaald. Heb jij iemand getrokken waarbij je echt niet goed weet wat je moet maken of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Met deze surprises zit je anno 2019 altijd goed. 

1. De racecar van Max Verstappen 

Is de persoon op jouw getrokken lootje een echte formule 1 en/of Max Verstappen fan? Dat is het leuk om zijn race auto na te maken.  Super simpel met blauw karton en de herkenbare Redbull logo's op de zijkanten. 

 

2. Adidas superstar sneaker

 

#sinterklaassurprise #adidassuperstar #adidas

A post shared by Tamara Macquine (@missmac1978) on

Ah, de witte Adidasjes, wie heeft ze niet. Zowel mannen als vrouwen worden veelvuldig gespot met de retro sneaker aan zijn of haar voeten. Met deze surprise zit je dus bijna altijd goed!

 

3. Instagram fan

Heb jij een lootje getrokken van iemand die altijd en immer door zijn insta feed zit te scrollen en alles voor de likes doet? Dan is deze suprise leuk om voor diegene in elkaar te knutselen. Weliswaar met het vernieuwde logo nu, uiteraard.

 

4. The Voice 

Number one fan van The Voice of Holland? Waarom dan niet gewoon de hele studio nabouwen? Het logo moet natuurlijk prominent in beeld en is gemakkelijk in elkaar te knutselen met karton en aluminiumfolie. Verder kun je ervoor kiezen om alleen je lievelingscoach op de stoel te zetten of natuurlijk meerdere stoelen te maken, zodat diegene zijn eigen favoriet kan uitzoeken. Enne, wil je echt all the way gaan? Maak dan stoelen die echt kunnen draaien.

 

5. Paard van Sinterklaas

 

Dochter heeft haar surprise af voor op school #amerigo #sinterklaas #sinterklaassurprise #suprise#paardvansinterklaas #supriseopschool

A post shared by Typisch Mies ~ Michèle (@typischmies) on

Hop hop hop, paardje in galop. Iedereen houdt van Americo, het paard van Sinterklaas, dus met deze surprise zit je altijd goed. Gebruik simpelweg twee dozen voor het lichaam en hoofd. De rest knutsel je er met karton bij. Kind kan de was doen!

Lees ook: Kaasletters zijn hét Sinterklaascadeau voor kaasliefhebbers

6. Minion

 

Klaar! #suprise #sinterklaassurprise #sinterklaas #sinterklaasfeest #knutselen #minions #minionslove #minionsforever

A post shared by Paula van Mourik (@paulavanmourikbuijs) on

Heb jij de film Indispicable Me 3 al gezien dit jaar? Hij is wederom hilarisch en wie is er nou niet gek op die grappige gele mannetjes, ook wel de Minions.
En hoe leuk is deze surprise?

 

7. Poep emoji

 

#surprise idee : poep #emoji kussen. Kadootje stop je in het kussen. #sinterklaas #sinterklaassurprise

A post shared by moeders.nu (@moeders.nu) on

De poep emoji, wie kent 'm niet. Met zijn boevengezichtje komt hij vaak van pas en zo ook bij Sinterklaas. Geschikt voor iedereen, want ja... iedereen poept. 

 

8. Kattenbende

Je hebt twee mensen in deze wereld: honden- en kattenlovers. 50% kans dat je met deze surprise goed zit dus. En bovendien súper simpel om te maken. Dus heb je weinig tijd? Pak je cadeau in en plak er wat kattenbeeldjes op. Weet je vrijwel zeker dat de persoon van jouw lootje een ander lievelingsdier heeft? Plak dan simpelweg beeldjes van dat dier op de suprise. Klaas is kees!

 

9. De avocado

Tamtamammmm... Hij kan natuurlijk niet uit dit rijtje ontbreken: de avocado! Met oog op deze enorme foodtrend, zit je ook hiermee al snel goed. En dit is niet zomaar een surprise, maar een surprise en peñata in één! Hoe mooi is dat, een superfood omhulsel gevuld met snoep. Met Sinterklaas is alles geoorloofd. Geen zin in gedoe met snoepgoed? Knutsel dan simperweg alleen het omhulsel en verstop je cadeautje in de pit. 

Lees ook: Ophef over merkwaardige Zwarte Piet-advertentie van parketbedrijf in Metro