FUN-da: Hok aan het Vondelpark zonder plafond en muren voor 340.000 euro

Wonen door Roos

Wie in een paleisje aan het Vondelpark in Amsterdam wilt wonen moet er wat voor over hebben. En dat blijkt wel uit deze woning op Funda. Je zou denken dat drie ton voor een huis aan het Vondelpark een prikkie is. Maar daar moet een kleine kanttekening bij: het huis is namelijk geen huis, maar een bouwput van 49m2. En oh ja, het heeft nog geen plafond en muren.

Bouwput voor €340.000

Aan de locatie kan het niet liggen, want een steenworp afstand van het Vondelpark is erg gewild. Toch zou je niet verwachten dat je voor €340.000 in zo’n bouwput zou belanden. Toch is het zo, want aan de foto’s te zien moet er nog wel het een en ander opgeknapt worden. Er moet nog een plafond in en de vloer ligt er een beetje verloren bij. Verder missen de muren nog en er is geen keuken of badkamer. En zo te zien kan het balkon ook wel een opknapbeurt gebruiken.

Lees ook: Binnengluren: landhuis van 24 miljoen met eigen waterpretpark, 2 bioscopen en bowlingbaan

"Een unieke kans"

In de advertentietekst weet de makelaar het wel van de zonnige kant te bekijken. Volgens deze tekst is deze bouwval “een unieke kans om de woning naar eigen wensen in te delen.” Dat is natuurlijk wel waar, maar er zit wel een flink prijskaartje aan verbonden. En wat grijze haren. Heel veel grijze haren.

Lees ook: FUN-da: Huis met mega zwembad in de achtertuin te koop

Lees ook: Prinsessen gezocht: In Breukelen staat dit kasteel voor 1,4 miljoen te koop