Nieuwste woontrend: de tweede industriële revolutie

Wonen door Redactie Ze.nl

Er is een tweede industriële revolutie op komst, en dan hebben we het niet over fabrieken en stoommachines, maar over de industriële trend in huis. De industriële badkamer kenmerkt zich door oude, onbewerkte materialen zoals leer, hout, staal en beton. Combineer dit en je badkamer krijgt een rauwe en stoere uitstraling.

Je badkamer is de ultieme plek waar je met een paar kleine aanpassingen grootse effecten bereikt. Doordat het een kleine ruimte is, hoef je niet veel te veranderen. Bovendien is de ruimte afgesloten, dus het hoeft niet per se bij de rest van je interieur te passen. Een kleine aanpassing die veel impact heeft is bijvoorbeeld de lamp vervangen. Industriële lampen geven je badkamer direct een rauw randje. Als je wastafel aan vernieuwing toe is kun je bij wastafels van badkamerdepot terecht. 

Accessoires

Wil je nog een stapje verdergaan? Je kunt een heel eind komen met een paar accessoires. Breng dat wat houtelementen aan in de badkamer, zoals een krukje. Ook kun je creatief zijn met sinaasappelkistjes, waar je bruisballen en handzeep in legt. Je handdoeken kun je ophangen aan stalen haken en je toiletartikelen bewaren in metalen manden.