Seks & relaties
Seks & relaties

Jessica (32): ‘Ik verdien mijn geld als voetfetisj model’

Seksuele fetisjen komen voor in de gekste vormen: van pletfetisj tot body suspension. De meest bekende is wel de voetfetisj. De 32-jarige Jessica ondervindt aan den lijve hoe populair de voorliefde voor de voet is. De Amerikaanse is fetisjmodel en verdient een jaloersmakend weeksalaris met het plaatsen van voetfoto’s op Instagram, vertelt ze aan Cosmopolitan.

jessica voetfetisj

Meer dan 11.000 volgers liggen – letterlijk – aan haar voeten. Jessica plaatst dagelijks sexy foto’s van zichzelf met haar voeten in de hoofdrol. Meestal zien ze er schoon uit, maar op verzoek plaatst ze ook foto’s waarop ze ‘vies’ zijn met modder of etenswaren. De ene keer zijn ze ‘naakt’, de andere keer zijn ze gehuld in kittige, leren hakken.

Lees ook: Ari (31) verdient 4700 per maand als professioneel SM-meesteres 'Ik red huwelijken.'

Betalen voor voetfoto’s

Cosmopolitan schat dat fetisjmodellen zo’n 5.100 euro per week verdienen. Fans kunnen verzoekjes indienen voor bepaalde kiekjes bij Jessica, waarvoor ze via Paypal een bedrag moeten overmaken. Verzoeken voor naaktfoto’s worden niet geaccepteerd.

Zelf had Jessica nooit verwacht dat ze haar brood kon verdienen met het delen van spannende voetfoto’s. Terwijl ze op zoek was naar een hobby, kwam ze een vacature tegen voor vrouwelijke voetfetisj modellen. “Ik had geen moment gedacht dat iemand interesse zou hebben in mijn voeten”, lacht ze. “Toen had ik geen idee hoe erg ik ernaast zat of hoe diep ik me op een dag zou bevinden in de wereld van de fetisjen. Ik begon te realiseren dat veel mensen bereid waren om te betalen. Het duurde niet lang tot ik leerde hoe ik potentieel betalende cliënten kon aantrekken.” Ze besloot de kans te wagen en plaatste de foto’s op Instagram onder het pseudoniem Miss Scarlett Vixxen. In no time kwamen er honderden positieve reacties.

Footboys

Al gauw ontdekte ze dat de voorkeur per fan verschilt. “Het duurde even voordat ik de lagen van de voetfetisj begreep. Sommigen adoreren een bepaald deel van de voet, zoals de zool of boog. Maar ook mannen en vrouwen die praktisch mijn voeten wilde kussen, bekend als ‘footboys’.

Lees ook: Summer (30) is prostituee én zwanger: 'De seks is nog fijner'