WIN: Limited edition OnePlus 5 ontworpen door Jean-Charles de Castelbajac

Winacties door Roos

Ken jij de leuke smartphones van OnePlus al? De nieuwste 5 JCC+ is nóg leuker dan we gewend zijn, want deze limited edition is ontworpen door de Franse ontwerper Jean-Charles de Castelbajac. De smartphone is onderdeel van de ‘Callection’ collectie van Castelbajac, waarin ook verschillende kleding en accessoires verschijnen. En het leukste nieuws: wij mogen een pakket inclusief smartphone weggeven! 

The King of Unconventional

Jean-Charles de Castelbajac staat voornamelijk bekend als een innovatieve geest die niet in hokjes te plaatsen valt. We kennen de ontwerper ook wel als de ‘King of Unconventional’ door zijn drukke prints en kleurrijke ontwerpen. Hij ontwierp onder andere looks voor Beyoncé, Lady Gaga en zelfs Paus Johannes Paulus II. Castelbajac heeft veel uitlaatkleppen, waaronder kunst, tekenen, schilderen, optreden, scenografie en stoepkrijt-kunst. En nu brengt de ontwerper dus een limited edition smartphone uit in samenwerking met OnePlus. 

 

De smartphone

Niet alleen is de nieuwe smartphone met design van Castelbajac een lust voor het oog, hij is ook nog eens uitgerust met een dubbele camera waar je de mooiste portretfoto’s mee kunt maken. Dus kom maar op met je mooie plaatjes voor Instagram. Oneplus staat al jaren bekend als een telefoon waarbij je echt waar voor je geld krijgt. Voor de nieuwste lanceringen staan niet voor niets meterslange rijen voor de deur. 

De smartphone van OnePlus is onderdeel van de ‘Callection’ collectie van Castelbajac. In dezelfde collectie verschijnt ook een super toffe tas en T-shirts.

Doe mee!

En het allerbeste nieuws van allemaal: wij mogen een OnePlus  5 JCC+ Limited Edition weggeven! Ook ligt er een super toffe canvas tas en T-shirt uit dezelfde collectie te wachten op de gelukkig winnaar. Laat je gegevens hieronder achter om kans te maken.