Lifestyle / Eten
Eten

Een gezonde en verse soep was nog nooit zo makkelijk

Na een lange werkdag heb je vaak geen zin meer om ingewikkeld te koken. Het jammere is dat snelle maaltijden vaak ook een stuk ongezonder zijn. Wij hebben goed nieuws! Je kunt met de verse pureersoepen van Albert Heijn namelijk makkelijk en snel een gezonde soep op tafel zetten.

Geen ongezonde toevoegingen

Met de herfst op komst worden de dagen korter en kouder. De frisse zomersalades worden ingeruild door krachtvoer om de gure herfstdagen door te komen. Wat is nou lekkerder dan na een regenachtige dag met een kom dampende soep op schoot te zitten? Toch is het maken ervan nét niet waar je zin in hebt na een lange dag. Het kost vaak tijd om een goede maaltijd neer te zetten. Een kant en klare soep uit blik is ook weer niet de oplossing, hier zitten ongezonde toevoegingen in. De oplossing: verse pureersoepen. Hier zitten enkel verse groenten in en je hebt makkelijk en snel een heerlijke soep op tafel.

ah pureersoep

Makkelijk klaar te maken

De verse pureersoepen van Albert Heijn bevatten een pot vol vers gesneden groente, bouillonkruiden en overige kruiden. Het is super simpel om klaar te maken: je fruit de voorgesneden groenten in de pan, gooit er water en bouillonkruiden bij en brengt het geheel aan kook. Even laten pruttelen, overige kruiden toevoegen en daarna pureer je het met de staafmixer tot een gladde soep. Klaar in 15 minuutjes en geschikt voor twee tot drie personen. Eet je alleen? Dan vries je de rest gewoon in voor later. Ook lekker om mee te nemen naar je werk. Scheelt je weer een paar keer koken en het is ideaal voor als je weinig tijd, maar wel zin hebt in een gezonde, guilt-free maaltijd.

 

Drie heerlijke herfstsmaken

De verse pureersoep komt in drie verschillende smaken, namelijk linzen en courgette, tomaat en oregano en pompoen en wortel. Lekker broodje erbij en klaar is kees. De verse pureersoepen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn. Je vindt ze in het koelversschap bij de soepgroente.

ah pureersoepen

Lees ook: De 5 lekkerste tussendoortjes zonder suiker