Seks & relaties / Relaties
Relaties

Herkenbaar? Zo zien sms’jes er na 29 jaar huwelijk uit

Het is algemeen bekend dat de spanning er na een aantal jaren huwelijk een beetje vanaf is. Wanneer je scheten in elkaar bijzijn durft te laten is eigenlijk het hek van de dam. Dit jaar vieren acteurs Kevin Bacon en Kyra Sedgwick hun 29 jarig jubileum. En lucky us delen ze dit met liefde met de rest van de wereld!

29 jaar getrouwd

In doodgewone mensenlevens is 29 jaar huwelijk al een flinke mijlpaal. Laat staan wat een gigantische prestatie het is in Hollywood. Uit onderzoek is gebleken dat celebrity relaties namelijk twee keer zo snel in een scheiding eindigen dan normale relaties. Het is dan ook niet meer dan terecht dat acteurs Kevin Bacon en Kyra Sedgwick met trots deze mijlpaal via instagram delen.

 

Happy day to my life love @kikkosedg #29years

Een bericht gedeeld door Kevin Bacon (@kevinbacon) op

 

Ook celebrity koppels raken in een sleur

Ondanks dat de liefde duidelijk nog steeds overheerst, is het natuurlijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Wees gerust, ook bij celebrities maakt die prille spanning in het begin uiteindelijk plaats voor de dagelijkse sleur. En dat Bacon zich daar niet voor schaamt, blijkt wel uit onderstaand gesprek met zijn vrouw dat hij zonder gêne op Instagram deelt.

#29years @kikkosedg

Een bericht gedeeld door Kevin Bacon (@kevinbacon) op

 

In het gesprek wordt duidelijk dat Bacon een wortel heeft opgegeten, die zijn vrouw eigenlijk voor in de soep had gekocht. Dus wees gerust, ook Hollywood sterren kibbelen om onbenullige dingen. En zeg nu zelf, gewoon accepteren dat je geliefde het eten heeft opgegeten dat voor iets anders was bestemd? Dat moet wel ware liefde zijn.

Lees ook: Hilarisch: check hoeveel kamelen jouw partner waard is met de Kamelen-Calculator