Blond, blonder, blondst! Dit zijn de mooiste blonde kapsels en zo verzorg je ze

Haar door Commerciële Redactie Ze.nl

Het is één van dé haartrends van dit moment: een coupe die zó blond is dat het bijna wit lijkt. Ben je zelf blond, heb je je haar blond geverfd of zou je dat graag willen, dan is het wel de bedoeling dat je het goed verzorgt. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je lichte blonde kleur te behouden zonder dat het geel wordt. Maar… je moet natuurlijk wel even weten hoe!

Andrélon Zilver Care

Een diiiikke dikke dikke pluim voor Andrélon, want speciaal voor al die mooie blonde koppies introduceren zij hun nieuwe lijn Zilver Care. Deze bestaat uit een shampoo, conditioner en een voedend masker. De lijn is verrijkt met een blauw-paarse kleurstof, parel extract en keratine. Je haar wordt niet alleen extra opgelicht, maar ook fijn: het wordt intens gevoed. Niet alleen zorgt het voor een mooie glanzende coupe, het zorgt er ook voor dat een gele gloed verdwijnt uit je haar. Dag gele gloed, hallo prachtig witblond haar!

Paarse shampoo?

Even over dat blauw-paarse pigment in de zilvershampoo, waar is dat precies goed voor? Nou, dat is vrij eenvoudig uit te leggen: paars is de complementaire kleur van geel. Oftewel: precies het tegenovergestelde. Door je haar te wassen met blauw-paarse pigmenten haal je de gele gloed uit je blonde, grijze of witte haar. De zilvershampoo hoef je alleen maar 2-5 minuten in te laten trekken voor je het uitspoelt. Om nog meer een asblonde kleur te krijgen kun je de zilvershampoo er nog wat langer in laten zitten voordat je het uitspoelt. Hiermee krijg je een assige gloed: een van dé trends van dit moment!

De mooiste blonde kapsels

Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal mooie blonde kapsels op een rijtje gezet. 


Een korte bob.

Met pony!

Net over de schouders.

Offf.... de pixie! Oftewel extra kort. Zou jij dit durven?

Winnen

Heb jij ook zo’n mooie blonde coupe en wil je die het liefst ook zo mooi houden? Say no more, wij verloten twee Andrélon Zilver Care pakketten. Meedoen? Deel hieronder jouw ultieme tip voor mooi blond haar en wie weet sturen we jou het pakket op! Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.