Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Een avond je vrienden over de vloer? Doe een high beer

Wij dames zijn natuurlijk altijd wel te porren voor een high tea (hallo cupcakes! hallo chocola!), maar wat dacht je van een high beer? Ja echt, dit is een ding, en het is zo ontzettend leuk. Zeker als je alles van tevoren goed geregeld hebt. In plaats van zoet, ga je voor zout. En thee? Nee! Bier dus. Stuur een bericht in jullie groepsapp, nodig iedereen uit, zet alles klaar en geniet van een heerlijke high beer samen met je vriendinnen. 

Mannen bier, vrouwen wijn?

Zo standaard eigenlijk: voor mannen wordt vaak automatisch bier gehaald en voor vrouwen wijn. Waarom is dit? Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen ook hartstikke dol zijn op speciaalbieren, nog veel meer dan op gewoon bier. Een 'high beer' is dus helemaal geen gek idee: verschillende bieren proeven om erachter te komen welke soort bier jij lekker vindt. En dat in combinatie met de lekkerste zoute nootjes en chips, tijd om te foodpairen! Met foodpairen kun je alle kanten op gaan. Zo kun je je snack combineren met een heerlijk biertje in dezelfde smaak, maar ook juist op zoek gaan naar de compleet tegenovergestelde smaak. De  combinatie van speciaalbieren, nootjes en chips zijn hét ingrediënt voor een avondje gezellig met je vriendinnen. Saai word je avond sowieso niet. 

Proeverij

Tijd om te proeven! Hiermee kun je echt een beetje 'quality time' voor jou en je vriendinnen creëren. Je bent bewust alleen bezig met het proeven, met elkaar en elkaars gezelligheid. Hoe leuk is dat?! Blond, donker, stout, IPA… welk bier vind jij het lekkerst? Welke hartige snack kun je hier het beste bij combineren? Schenk alle bieren in kleine glaasjes zodat je ze allemaal kunt proberen en zet hier wat schaaltjes met hartige snacks bij. Zo maak je er je eigen proeverij van. Wist je dat je trouwens ook zelf bier kunt brouwen? En om een bier zo goed past bij hartige snacks, kun je bij Chio nu kans maken op het zelf brouwen van je eigen bier! Hoe leuk zou het zijn als je vriendinnen en jij een eigen biertje zouden hebben? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een naam voor dit bijzondere bier te bedenken... Maar daar komen jullie vast wel op!

Heerlijke snacks

Bij zulke speciale bieren past natuurlijk ook een bijzonder nootje of chipje. Dus zorg dat je genoeg in huis haalt om te knabbelen. We doen alvast een paar lekkere suggesties: wat dacht je van de Chio Chips Kettle Cooked Sea Salt, samen met een witbiertje? Of de Chio Kettle Cooked Roasted Bacon Style samen met een I.P.A. biertje? Chio daagt jou uit om samen met je vrienden hét perfecte biertje te brouwen, dat bij je favoriete snack past.