Back to school: zo knap je je kamer op met posters

Wonen door Commerciële Redactie

Opgroeiende kinderen gaan door verschillende fases. Zijn ze het ene jaar nog dol op Elza, kunnen ze het haar het volgende jaar niet meer zien. Zijn ze jaren later idolaat van One Direction? Het jaar daarop kan het zomaar over zijn. Die grilligheid van kinderen kan, als je niet oppast, een dure aangelegenheid worden. Want wat doe je als hun kamer opeens niet meer ‘cool’ genoeg is?

Basic kamer

Een idee om dit probleem te vermijden is door kinderen een ‘basic’ kamer te geven. Dit klinkt saai, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Een basic kamer heeft als voordeel dat je deze namelijk goedkoop en gemakkelijk elk jaar kunt aanpassen naar de wensen van het kind. Foto’s aan de muur kunnen vervangen worden en in plaats van een duur behang kun je kiezen voor verwisselbare posters. 

Posters aan de muur

Laat je kind bijvoorbeeld eens op www.posters.nl kijken. Op deze websites staan toffe posters en er is zoveel keuze dat er voor iedereen wat wils is. De posters worden snel verstuurd en zijn ze toch niet helemaal naar wens? Dan mogen ze binnen veertien dagen retour worden gestuurd waarna je je geld terug krijgt. De ideale manier om de kamer van je kind he-le-maal perfect te maken!