FUN-da: Deze villa kost 12,5 miljoen euro en je mond valt er spontaan van open

Wonen door Michelle Bakker

Een beetje rondneuzen op Funda: als je niet uitkijkt zouden we er een halve werkweek aan kunnen verkwanselen. Binnenkijken bij de grootste en meest luxueuze villa's in het Gooi of jezelf kostelijk vermaken bij wansmakelijke taferelen als witleren banken en vergeelde vitrages: het kan allemaal. Deze week viel onze blik op een uiterst bescheiden optrekje in Naarden. Het huis van voormalig politicus en zakenman Herman Heinsbroek staat namelijk te koop en we kunnen je verzekeren: het stulpje van 2.000 vierkante meter (exclusief garages, natuurlijk) is niet misselijk. Kostenplaatje? 12,5 miljoen euro. Joe!

Het huis staat aan het Vogellaantje en bevat 20 kamers waaronder 9 slaapkamers, 7 (!) badkamers en 3 toiletten. En dat niet alleen: voor een dagje wellness hoef je de deur in principe niet meer uit. De villa wordt namelijk ook geleverd met een sauna, een zwembad, een inpandige gym, een stoomcabine, 5 ligbaden en 6 douches. De binnenkant van het huis lijkt met het strakwitte interieur verdomd veel op een onvervalste creatie van Jan des Bouvrie. Je krijgt er een wijnkelder en een thuisbioscoop bij. Oh, en de tuin? Die is ook niet misselijk. See for yourself!

Ook leuk om te weten: Herman Heinsbroek wordt volgens een interview met Quote niet gelukkig van geld. Nou, wij zouden toch verdomd gelukkig worden van dit stukje vastgoed...

Bron: Funda

Lees ook: FUN-da: Deze villa van ruim 5 miljoen staat te koop en je wilt het zien