Lifestyle / Reizen
Reizen

FOTO'S: Dit is het populairste huis op AirBnB en je wilt er nu slapen

Slapen in de schattigste straatjes, op de hoogste bergen, aan de blauwste zeeën: met AirBnB bepalen we al een aantal jaar helemaal zelf waar we onze vakantie doorbrengen en kunnen we ons meer local voelen dan ooit tevoren. De mogelijkheden op de site voor huisverhuur zijn behoorlijk eindeloos. Dat bleek wel toen we de foto's zagen van het populairste huis dat op AirBnB staat. Wát een pareltje... 

Boomhut

En dacht je dat we het nu over een groot luxueus penthouse hadden aan de Caraïbische zee? Dan heb je het mis. Het huis wat het populairst is op AirBnB staat volgens de Today Show in... Atlanta, VS. En erg luxueus is het ook niet: het gaat hier om een boomhut middenin de bossen. Het huisje heeft één slaapkamer die te bereiken is middels een touwbrug die volhangt met romantische lampjes. Het bed staat op een balkon dus je slaapt ook nog eens onder de sterrenhemel. Wat een droomnacht!

Het populairste huis op AirBnB

Populair

Een nachtje boeken is echter wel lastig: het huis is zo populair dat het bijna altijd volgeboekt is. En dat niet alleen: bij maar liefst 147.052 AirBnBers staat dit huis op hun wishlist. Het huis is 18 jaar geleden gebouwd door een natuuractivist. Op de vraag waarom het huis zo populair is antwoordde hij het volgende: "Ik denk dat veel mensen behoefte hebben aan een wat simpeler onderkomen in zulke gecompliceerde tijden." Wij zeggen: op naar Atlanta!

Het populairste huis op AirBnB

Klik hier voor het populairste huis op AirBnB.