WINNEN: 8 x Te gek Opposuits pak voor jongens

Fashion door Michelle Bakker

Waarschijnlijk heb je ze al eens gezien, bijvoorbeeld op een vrijgezellenfeest of tijdens de carnaval: de opvallende pakken van Opposuits. Wij hebben goed nieuws: deze waanzinnige pakken in te gekke designs zijn er sinds vandaag niet alleen voor volwassen mannen en vrouwen, ook de jongste boys kunnen nu de show stelen. 

Verschillende maten, verschillende designs

De pakken bestaan in verschillende designs en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor de jongste jongens in de leeftijd van 2 tot 8 jaar en voor de wat oudere tieners tussen de 10 en 16 jaar. Qua uitvoering kan er gekozen worden uit vier supertoffe designs: het Testival-pak met de retro testbeelden, het Badaboom-pak met de comics, de Lumberjack met de coole rode ruit of het Red Devil-pak, die helemaal rood is. 

Prachtig pak, prima prijs

De pakken van Opposuits zijn gevoerd en komen inclusief jas, broek en stropdas. De bestellingen worden geleverd in een stijlvolle verpakking en geloof ons: je bent een instant showstopper! En dat voor écht een prima prijs: de jongenspakken kosten € 54,95 en de tienerpakken kosten € 64,95. 

Winnen!

Extra leuk: wij mogen maar liefst 8 jongenspakken van Opposuits weggeven! Wil je meedoen en winnen? Laat dan hieronder je naam, adresgegevens, het design en de maat door die je zou willen winnen en wie weet sturen we jou zo’n te gek pak op.