Seks & relaties
Seks & relaties

Flopwip: Buitenseks met pijnlijke afloop

Reageer 0

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 27-jarige Anna over haar flopwip: die keer dat ze seks had in de buitenlucht met een pijnlijke afloop.

Anna (27): “Ik had al een aantal jaar een relatie met mijn toenmalige vriend en ons seksleven was een beetje ingedut. We wilden allebei wel wat nieuws proberen, maar wisten niet zo goed wat. Dit ging maanden zo door, totdat we op een middag een boswandeling aan het maken waren. Op één of andere manier waren we allebei een beetje geil geworden en opeens duwde mijn vriend mij tegen een boom en begon mij te zoenen.”

“Het leek me best wel Tarzan en Jane-achtig om seks te hebben in het bos, dus begon ik alvast aan de riem van zijn broek te morrelen voor wat mondwerk. Daar genoot hij zichtbaar van, want hij werd keihard! Net voordat hij klaarkwam, trok hij me omhoog en plantte me neer in een soort uitholling van de boom. Alles ging goed, totdat ik opeens een steek in mijn bil voelde. Ik duwde mijn vriend van me af en liet hem ernaar kijken."

"Wat bleek? Ik was gestoken door een wesp! In mijn bil! De angel zat er duidelijk nog in en mijn vriend en ik hadden allebei geen idee wat we moesten doen. Met scheurende banden reden we dus even later maar naar de spoedpost van het ziekenhuis. Het was behoorlijk gênant om daar uit te leggen wat er was gebeurd..."

Lees ook: Topwip: Stomende vrijpartij in de bioscoop

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen