Thank Me Later: Dit natuurlijke zonneproduct wordt je nieuwe beste vriend

Beauty door Commerciële Redactie Ze.nl

Toen internationaal model Aida Shojaee op Bali tegen het huidverzorgingsproduct THANK ME LATER aanliep was ze meteen fan. Het product is namelijk 100% natuurlijk en gecreëerd met het oog op de gezondheid van jou én de planeet. Daarnaast ziet de verpakking er fantastisch en is de kleine tube ideaal voor op reis! Dit product moést en zou Aida naar Europa halen...

En dat is gelukt! Thank her later, want we durven te wedden dat jij ook fan wordt! Dit is waarom deze zonnebrandcrème jouw nieuwe beste vriend wordt:

Meer dan alleen zonnebrand

Deze lekkere smeersels zijn niet alleen een zonnebrandcrème, maar ook een dagelijkse verzorgingscrème. En dat is wel zo makkelijk! Je huid blijft de hele dag gehydrateerd en je hoeft ook niet bang te zijn voor een plakkerige huid, want het trekt razendsnel in. De combinatie van kokosolie, amandelolie, bijenwas, vitamine E en UVA en UVB filters doen wonderen voor je huidje. THANK ME LATER SPF 30+ bevat géén paraffine, parabenen, minerale olie en kleurstoffen.

Doei rimpels en fijne lijntjes

Wist je dat 90% van huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon? Met THANK ME LATER bescherm je jezelf tegen de gevaren van de zon en maakt ook meteen korte metten met rimpeltjes en fijne lijntjes. Want, óók als het bewolkt is, is er veel ultraviolette straling in de lucht die verantwoordelijk is voor het verouderende effect. Smeer dus elke dag, óók in de winter en herhaal dit in de zomer zelfs om de paar uur.

Bruin kleurtje

Als je denkt dat je huid niet bruin wordt als je zonnebrand smeert, dan ben je in misschien wel het meest gehoorde fabel over zonnen gaan geloven. De bedoeling van zonnebrandcreme is dat het de schadelijke straling tegenhoudt. Je wordt dus wel bruin, maar verbrandt niet. Daarnaast blijft je huid door te smeren langer bruin en zorg je ervoor dat je huid minder snel verouderd. Wat wil je nog meer?

Cruelty-free

Wetenschapper hebben onderzocht dat er elk jaar tussen de 4000 en 6000 ton zonnebrandcrème in de oceaan terecht komt. Dit toch bizar veel? Het kan niet anders dan dat dit een schadelijk effect heeft op koraalriffen en ander leven in de zee. De crèmes van THANK ME LATER kiezen ervoor om dit niét te negeren. Ze zijn milieuvriendelijk en 100% cruelty-free. Ze bevatten dus geen giftige chemicaliën die de gezondheid van het milieu in gevaar brengen. Het is dus heel geschikt voor vegans en zonliefhebbers die op zoek zijn naar een meer natuurlijk alternatief voor zonbescherming.

WIN

Goed nieuws! We mogen 3 x een THANK ME LATER pakket weggeven. Waag je kans en vul het formulier hieronder in om kans te maken. De winnaars worden persoonlijk benaderd.
 

THANK ME LATER is te koop bij 25 verkooppunten op Ibiza waaronder Los Enamorados, Rehab, Coco Beach, Isla Ibiza Bonita en Skins Cosmetics Ibiza. Ook is het verkrijgbaar via www.thankme-later.com. Check ook vooral even hun te gekke Instagram-profiel voor een instant zomers gevoel.