VRIJ-dag: Dit zijn jullie meest beschamende sexting fails

Liefde door Annelot
1 van 2

Sexting kan heel opwindend zijn, maar helaas zitten er wel risico's aan. We vroegen onze lezeressen naar hun meest beschamend ervaring op het gebied van sexting. Van deze verhalen krijg je spontaan zin om je telefoon uit het raam te gooien!

Sexting fails

Melissa (29): “Ik was thuis en mijn vriend was op zijn werk. We waren de hele dag al sexy berichten naar elkaar aan het sturen en hij zou bijna naar huis komen. Ik besloot het nóg spannender te maken en pakte er een vibrator bij. Ik maakte een video van mezelf terwijl ik deze gebruikte. Maar nadat ik het filmpje had verstuurd, duurde het verschrikkelijk lang voordat ik antwoord kreeg. Ik zat al een uur te wachten op een reactie toen mijn vriend thuis kwam. Hij vertelde dat drie van zijn leidinggevenden de video hadden gezien toen hij die had geopend op zijn werk. We hebben geen seks gehad die nacht, zo erg schaamden we ons voor dit voorval…”


Sara (25): “Mijn vriend was aan het mountainbiken met zijn vader toen ik hem appte: ‘Zit je nog op de fiets of ben je al klaar om mij te berijden? ;-)’. Zijn vader had blijkbaar zijn telefoon voor die middag in gebruik, want niet veel later kreeg ik het volgende terug: ‘Hoi sara, dit is de vader van Jan, ik gebruik zijn telefoon even vandaag, maar ik zal je bericht doorgeven.' Ik kon wel door de grond zakken!"

Lees meer op de volgende pagina

Lees ook: VRIJ-dag: 5 fijne seksstandjes als je vriend een enorme penis heeft